У Шепетівці з"явився стовп ганьби голові російської Ради Федерації

У Шепетівці з"явився стовп ганьби голові російської Ради Федерації
На місці, де стояв Ленін, повісили фото уродженки Шепетівки Валентини Матвієнко - голови Ради Федерації, яка дозволила Президенту РФ Володимиру Путіну ввести війська в Крим.

Шепетівчани у соцмережах на появу стовпу реагують позитивно:

- Нарешті і дома люди проснулись! - написав Максим Бигун.

Відео дня
> - Моє рідне місто... Матвієнко - це страшна ганьба для всіх шепетівчан, думаю, вона має ще якихось родичів тут, але очевидно не про це вона думає, - написав Ярчик Войтович.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Сами Вы все больные. Смотрите только украинские проплаченные новости, посмотрите, как реагирует Германия, Чехия, Великобритания, Молдова... Они так и говорят, что к власти пришли фашисты, нацисты, обеспокоены тем, что в Украине находятся множество террористов. Греция заявила, что: "в Греции жители страны с тревогой наблюдали, как фашисты из движения «Золотой рассвет» направлялись в Киев." Мартин Саммерс (британский независимый журналист)сказал, что: "было совершенно однозначное указание на то, что за этим снайперским обстрелом стоят силы, присутствующие в нынешнем "правительстве". Так вот, беспокоит в этой истории то, что это связано с многолетней тайной подрывной деятельностью структур НАТО, под названием "Гладио"."
  • Anonymous

    Девочка, ты больная. Посмотри что делается вокруг, не америкосы захватывают Украину, а россияне:(
  • Anonymous

    Дети нацистов ставят позорные столбы ГЕРОЯМ УКРАИНЫ !!! Если бы не такие как Валентина Матвиенко, то на Украине уже давно начался бы полный хаос, фашизм и террористический беспредел. Американцы говорят правду о майдане в Украине! : http://www.youtube.com/watch?v=lj68eBf2f4o#t=47 \ "Это те же люди, они носят ту же одежду"......."Существует угроза, что мир втянется в термоядерную войну - вот в какой ситуации мы находимся, и поэтому меня волнует вопрос, кто находится у руля США /из видео/ "......"Не нужно забывать, что финансисты с Уолл-Стрита, это реальная проблема"....." Я имею ввиду, что это война в стиле Бжезинского, со стороной где есть русская военно-морская база, с целью приблизится к русским границам России, спонсированием радикальных группировок" ........" что запад пытается устроить переворот на Украине и тем самым заставить ее присоединиться к антирусской коалиции...." ...." А это означает, что единственный способ для Британской империи выжить, это продолжать пожирать, уничтожать, и завоевывать Евразию"......... См. видео полностью.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up