Активну молодь Хмельницького запрошують на стажування у міській раді

Активну молодь Хмельницького запрошують на стажування у міській раді
  • Стажування триває 2 місяці. На нього можуть потрапити люди віком до 25 років. 

  • Дізнавайтеся які обов’язки в стажерів та як подати заявку. 

У Хмельницькій міській раді відкрили програму стажування для активних містян. Запрошують молодь віком до 25 років. Як стати стажером, розповіли в мерії

— Хмельницька міська рада пропонує унікальну можливість пройти стажування у виконавчих органах міської ради, отримати досвід роботи в органах місцевого самоврядування, проявити свій професіоналізм та лідерські якості, отримати свідоцтво про стажування та рекомендації для працедавців, — йдеться в повідомленні. 

До стажування запрошуються особи, які мають вищу освіту — початковий, бакалаврський або магістерський рівень. Термін стажування становить 2 місяці з гнучким графіком. Майбутні стажисти пройдуть навчання та тренінги з питань:

Відео дня

Стажисти відвідають засідання Хмельницької міської ради та виконавчого комітету та отримають навички роботи в органах місцевого самоврядування.

Вони матимуть такі обов’язки:

 Напрямки стажування:

Під час проходження практики стажисти відвідають комунальні підприємства, установи, заклади та організації, які знаходяться у підпорядкуванні структурного підрозділу.

Як стати стажером?

Ознайомитись з усіма умовами стажування та заповнити аплікаційну форму можна на сайті Хмельницької міської ради за посиланням. Подати заявку для участі в стажуванні можна до 15 квітня поточного року.

— За результатами стажування у Хмельницькій міській раді учасники, які успішно виконали програму стажування, виявили найкращі професійні навички та організаційні здібності, можуть бути зараховані до кадрового резерву або працевлаштовані у виконавчих органах міської ради чи комунальних підприємствах та установах, — додають у міській раді.

Читайте також:

Коментарі (6)
  • Екатерина Иващенко

    То я вже старушка🤣
  • Людмила Людмила

    Активну молодь....а решті робота теж потрібна
  • Тетяна Чернова

    Що значить початкой рівень освіти? А без професійного досвіду не потрібні стажери?
  • Дмитро Коробчинський

    А після 25 років що вже нелюди .

keyboard_arrow_up