Робота у Хмельницькому: є 267 вакансій (СПИСОК)

Робота у Хмельницькому: є 267 вакансій (СПИСОК)

Дізнавайтеся кого шукають роботодавці, скільки пропонують та як подати резюме.

У Хмельницькому оновили перелік вакансій на підприємствах та в установах. Станом на 4 квітня вільних є 267 вакансії на близько 500 посад. На деякі потрібно одразу кілька працівників. Актуальний список подає міський центр зайнятості. 

Кого шукають

Цього тижня роботодавці шукають:

  • Відео дня
    /li>

Працівники потрібні в комунальні установи, держструктури і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, перевізників, філармонії, маслосирбази, правоохоронців, ринків, медзакладів, в аптеки, від приватних підприємців тощо. 

Що пропонують

Заробітна плата коливається від 6 700 до 25 тисяч гривень. Проте, на зарплату в 25 тисяч є лише 2 вакансії, але цього разу досить багато посад на зарплату в 10-20 тисяч. Також вистачає вільних місць на зарплати до 10 тисяч гривень. 

Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.uarobota.uanovarobota.uaPidBirgrc.uaJooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Нагадаємо, нещодавно відкрили набір до патрульної поліції у Кам’янці-Подільському. Він триватиме недовго. Читайте що пропонують майбутнім патрульним, які до них вимоги та які слід мати документи за посиланням

Читайте також:

Коментарі (3)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

  • ЧитачЧитачів

    А чому стільки безробітних - бо робити не хочуть.

    Es fero reply ЧитачЧитачів

    тільки дурні хотять робити. і ссср заставляв. і мотивув начетбто на державу за майбутнє. і де воно. намахали. якби ми не їли не пили не мерзли і могли купатись митись в річках і прожити без всьго що купуєм - ніхто би на роботу не ходив. а так ...цивілізація- світло транспорт газ каналізація, унітаз - який зжирає купу грошей- мусиш працювати. але зараз люди прошарені. чуть шо - вже блогери моделі специ по макіяжу і по кексах. ніхто не хоче нічого виробляти. після школи одразу йдуть в ростовщики. купив на складі- продає в себе в магазі. купив на Кам.янецькому мості, продав в себе на зупинці)))))) який дурень хоче пахати? та ніякий. хабі що робота легка і найо..ти дурніших. якби на язику не було смакових рецепторів я б теж не працювала ніколи)))))))

keyboard_arrow_up