“Хмельницькводоканал” шукає працівників. Зарплати від 11 тисяч

“Хмельницькводоканал” шукає працівників. Зарплати від 11 тисяч
  • Комунальне підприємство виставило запит 3 вакансії. 

В комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” потрібні працівники. У них з’явилось 3 вільні вакансії. 

“Друзі, шукаємо нових колег”, - повідомляють на сторінці КП у Фейсбук.

Зарплати пропонують від 11 до 20 тисяч гривень. 

Відео дня

Так, на декретне місце потрібен майстер аварійно-диспетчерської служби. Повна зайнятість, графік позмінний. Серед вимог до кандидата вища або середня спеціальна освіта та стаж роботи у водопровідно-каналізаційному господарстві не менше 2-х років. Зарплатня 11 525 гривень і премії в розмірі 20%. 

На повний робочий день шукають людину на посаду уповноваженого з антикорупційної діяльності. Кандидат має мати вищу юридичну чи економічну освіту, знати принципи роботи на комп’ютері. А ще мати досвід оперативно-розшукової роботи та роботи з сучасними системами відеонагляду чи GPS. Заробітну плату пропонують стабільну - 15 348 гривень. 

Заступник директора з технічних питань та перспективного розвитку отримуватиме від 19 до 20 тисяч. Кандидат на цю посаду повинен мати вищу інженерно -будівельну освіту (бажано «Водопостачання та водовідведення»), вміти працювати з проектно-технічною документацією, розуміти процеси і структуру підприємства, знати нормативно-правову документацію (ДБН, норми та правила). А також мати досвід роботи на даній посаді або у сфері водопостачання і водовідведення.

На кожну із посад можуть подати заявку ветерани АТО/ООС чи пенсіонери, які відповідають кваліфікаційним вимогам. Подати резюме можна за посиланням. 

Читайте також:

Коментарі (2)
  • Ирина Старова

    Чего бы не жить за деньги потребителей!!!
  • Артур Каш

    Підходть бандит до "уповноваженого з антикорупційної діяльності" і каж слухай бро даю 30тис грн а ти закрий очі на там, ну шось хай пропаде... Той бідняга з своїми 15тис. Буде тільки радий)

keyboard_arrow_up