У Хмельницькому шукають інспекторів з паркування. Які вимоги до кандидатів?

У Хмельницькому шукають інспекторів з паркування. Які вимоги до кандидатів?
  • У місті розширюють інспекцію з паркування.
  • Майбутні інспектори мають мати вищу освіту та ряд навичок. 

Проблема з паркуванням в Хмельницькому стала особливо актуальною зі збільшенням автівок в місті. Тоді мер Олександр Симчишин розповів журналісту “ВСІМ”, що частково вирішити це мала б інспекція з паркування, яка працює у Хмельницькому. Проте у квітні вона налічувала лише 2 працівників. Цього недостатньо для нормальної роботи інспекції. Тож будуть набирати кадри. 

Задача інспекторів штрафувати грубих порушників паркування незалежно від букв на номерному знаку. Бидло не має місця реєстрації. Що на хмельницьких номерах, що на київських, що на харківських. Воно кругом однакове. Його треба наказувати”, - зазначив Олександр Симчишин. 

Охочих попрацювати інспектором з паркування почали шукати вже в травні. Відповідне оголошення з вакансією розмістили на сайті міськради. 

Відео дня

Стаж роботи не потрібен, але є ряд інших вимог до майбутнього інспектора. 

Серед основних:

Конкурс на вакансію триватиме місяць. Для участі необхідно подати ряд документів:

Після цього - успішно здати іспит. 

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Маріуполя, 3, к.109 (телефон 0382-65-03-29).

Читайте також:

Коментарі (10)
  • Віталій Українець

    Місто росте не в шир ,а в глуб.Насиченість машин  на дорогах проекту 50р минулого століття просто катастрофічна.Авто не тільки не зручно водити в так.ситуації але і припаркувати під потрібним обьектом велика складність.
  • наталия литвак

    Зробіть краще парковки.Місто росте,розбудовується ,а про парковки геть забули.Кожен клаптик землі проданий під будівництво .Про базар взагалі мовчу.
  • Ольга Ворона

    Підтримую цілком і повністю!
  • Владимир Слюсаренко

    На Заречанской напротив МВД сначала рыжий наведи порядок!

keyboard_arrow_up