На Хмельниччині є 2 600 безробітних. Які для них є вакансії?

На Хмельниччині є 2 600 безробітних. Які для них є вакансії?
  • В базі налічується вакансій в понад 6 разів — більше 13 тисяч. 

У Хмельницькій області є чимало безробітних, і вшестеро більше вакансій. Станом на 1 січня цього року кількість зареєстрованих шукачів роботи становила 2 600 осіб. Серед них — 139 учасників бойових дій та 239 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб. Такі дані про ринок праці в області подають в ОВА. 

У 2023 році у базі даних налічувалось 13,1 тисяч вакансій. Більше 60% з них – робітничі професії. Затребуваними і надалі залишаються професії: швачок, водіїв автотранспортних засобів,  продавців продовольчих товарів, продавців-консультантів, кухарів, інспекторів пенітенціарної системи, бухгалтерів, економістів, лікарів, інженерів.

Всього ж за минулий рік, згідно даних обласної служби зайнятості:

Відео дня

Минулого року вдалось реалізувати низку урядових ініціатив, направлених на підтримку безробітних та роботодавців, а також шляхом надання вже традиційних послуг – з працевлаштування, професійного навчання, надання ваучера, організації громадських,  суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру.

Читайте також:

Коментарі (4)
  • Ivan Petrov

    Серед безробітних 90% халявщиків, серед роботодавців 90% жлобів.

    Пошуки можуть тривати нескінченно довго 😂
  • Сергій Яворщук

    Вакансія штурмовика
  • Иван Соколов

    І ніодної толкової
  • Геннадій Проценко

    Шо вожнклмат не дає людям працювати? Подякуйте свому пархатому зеленському який знову втік з України бо путін попередив про обстріли ракетами.

keyboard_arrow_up