На Хмельницькій АЕС є 140 вакансій: на які посади запрошують працівників

На Хмельницькій АЕС є 140 вакансій: на які посади запрошують працівників

Шукають працівників практично у кожен виробничий підрозділ станцій й не тільки. 

Днями на Хмельницькій атомній електростанції опублікували перелік відкритих на підприємстві вакансій. В енергетиків атомної є більш як сотня робочих місць, а на деякі потрібно одразу кілька працівників.

Шукають працівників в електричний цех, цех теплової автоматики та вимірювань, цех налагодження та випробовування устаткування, цех радіації, в енергоремонтний підрозділ, у гідротехнічний цех, в службу головного метролога, цех дезактивації і поводження з радіоактивними відходами. Потрібні електрослюсарі, монтажники та інженери. 

У транспортний цех оголосили набір водіїв. Є вакансії у відділі господарчого забезпечення та в комунальному господарстві, у відділ контролю металів, відділі супроводу закупівель та в інших підрозділах АЕС. 

Відео дня

Щоправда, заробітну плату не вказують, лише кваліфікаційний розряд та кількість працівників на кожну вакансію. Детальний список можна переглянути в таблиці:

 

Охочі можуть надсилати резюме на адресу: [email protected]

 

Алгоритм дій після подачі резюме

  • На ХАЕС зазначають, що процедура працевлаштування розпочинається із подачі резюме на адресу електронної пошти. 

— На час воєнного стану офіційний вебсайт, де розміщена форма подачі резюме, закритий для зовнішнього відвідування, — додають атомники. 

  • Далі усі резюме, що надходять до ХАЕС, працівники відділу кадрів включають в базу даних "Банк анкет претендентів". Кожен керівник підрозділу ВП ХАЕС має доступ до цієї бази і, в разі появи вакансії, підбирає відповідні кандидатури для проведення співбесіди.
  • Тоді кандидатів, досвід, знання та вміння яких відповідають заявленим вимогам до вакансії, запрошують на співбесіду з керівником підрозділу. Якщо співбесіда пройшла позитивно, то претендента запросять на засідання комісії з професійного відбору під головуванням генерального директора. 
  • І після цього генеральний директор приймає остаточне рішення про працевлаштування кандидата. Насамкінець майбутній працівник має оформити всі необхідні документи на працевлаштування.

Нагадаємо, у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському розпочався набір до патрульної поліції. Яка зарплата, бонуси та вимоги до претендентів читайте за посиланням

Додамо, що в Україні запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Читайте також:

Коментарі (1)
  • Читач38

    Wow. Кожен хмельничанин може стати тепер Гомером Сімпсоном.

keyboard_arrow_up