Чи знаєте ви, які села входять до Хмельницької ОТГ (ТЕСТ)

Чи знаєте ви, які села входять до Хмельницької ОТГ (ТЕСТ)
Фото з архіву
  • У 2020 році до Хмельницької громади приєднали навколишні населені пункти.
  • Як добре ви знаєте склад ОТГ?
  • Проходьте тест із назвами сіл. 

Навесні у 2020 році Кабмін затвердив перспективний план формування громад Хмельницької області. План визначив, які об’єднані територіальні громади мають бути сформовані на Хмельниччині. П’ять з них - у Хмельницькому районі. Це Лісовогринівецька ОТГ, Чорноострівська ОТГ, Розсошанська ОТГ, Гвардійська ОТГ та Хмельницька ОТГ.

До Хмельницької міської об’єднаної територіальної громади увійшли 24 населені пункти, що розташовані поряд, та місто Хмельницький. Всі вони мають єдині органи управління та бюджет. 

Чи знаєте ви, які саме села входять до Хмельницької ОТГ? Підготували тест. Проходьте його, перевіряйте свої знання та діліться результатами в коментарях. 

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://experience.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • viktor

    Ці придурки дорвавшиесі до влади наробили таке шо наголову не налазить,за шо не візмеся навкруги суцільний бардак і корупція.
  • Анна Мищенко

    Які села входять до Гвардейської громади?
  • Женя Парубок

    10 з 10 ))))
  • Дмитро Прилуцький

    Об’єднання з містом Хмельницький, тобто створення Хмельницької ОТГ, ніяк не покращило стану наших сіл, а навпаки погіршило 🥲

    Татьяна Яремчук reply Дмитро Прилуцький

    Дмитро Прилуцький бо їм потрібні наші землі, а не селяни із своїми проблемами.

keyboard_arrow_up