Перевірте себе: як добре ви знаєте нові назви вулиць у Хмельницькому (ТЕСТ)

Перевірте себе: як добре ви знаєте нові назви вулиць у Хмельницькому (ТЕСТ)
  • Під час війни в Хмельницькому перейменували десятки вулиць та провулків.
  • Як добре ви в них орієнтуєтеся?
  • Пройдіть тест від vsim.ua і перевірте себе. 

Під час повномасштабного наступу росіян в багатьох містах України стали перейменовувати вулиці та провулки. Старі назви, які стосувалися російських чи радянських діячів, замінили нові. Їх назвали на честь відомих українців чи Героїв України, які загинули на російсько-українській війні. 

Таке рішення прийняли у Хмельницькому ще 28 квітня. В результаті - перейменували 45 вулиць, провулків і проїздів. А в межах територіальної громади - ще 68. 

Міський голова Олександр Симчишин раніше повідомляв: у Хмельницькому є ще частина вулиць, які будуть перейменовувати. Мовляв, їх назвуть на честь українських національних Героїв або українських історичних подій.

Відео дня

Отож, десятки вулиць вже перейменовано, та чи орієнтуються в нових назвах хмельничани? Перевірте себе за допомогою тесту від vsim.ua. Пишіть в коментарях свої результати та проходьте інші наші тести за посиланнями:

Впізнайте Хмельницький серед інших міст: підбірка ретро фото (ТЕСТ)

Нове ЗНО: чи складете ви мультипредметний іспит? (ТЕСТ)

Правда чи брехня: вгадайте факт про Хмельницький (ТЕСТ)

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • Лора Лорхен

    Більше просто немає чим зайнятися під час війни
  • Читач53

    Семчишин тільки й може відмивати кошти на непотрібній фігні,як не туалети за мільйони,то пофарбувати візочки в парку за 80000.Не зря Хмельницький і здається Чернівці(точно не памятаю)найбільш корумповані міста.Чого тільки варта новина на відмиванні коштів на дорогах 480 млн гривень.
  • Наташа Кармалита

    Дуже погано, а знаєте, чому? Тому, що неможливо так швидко запам'ятати, чому усе з ніг на голову? Так війна, а чому переіменовують вулиці без розгляду, а можливо, це не потрібно!!!!?
  • Anatoliy Slobodian

    Вайсера перейменували?

keyboard_arrow_up