Що ви знаєте про Україну? Пройдіть тест - виграйте підписку на наш сайт

Що ви знаєте про Україну? Пройдіть тест - виграйте підписку на наш сайт
Фото ілюстративне
  • Нашій рідній країні сьогодні, 24 серпня, виповнюється 30 років. Понад чверть століття ми досягаємо нових вершин і пишемо сучасну історію. 
  • Редакція vsim.ua з нагоди свята підготувала для вас тест. 30 питань про історію, перемоги та поразки нашої Батьківщини. А як добре ти знаєш свою країну? Перевір свої сили. Відповідай на запитання нижче. 

У нас не все солодко, можливо, ми не живемо ще так, як мріємо. Але ми вільні, незалежні, ми особливі. Ми — українці, ми знаємо ціну нашої свободи. У нашій країні і далі точиться війна, зарплати і пенсії в нас не найбільші у світі. Але подивіться довкола — яка краса! У нас живуть найкращі люди. У нас багаті і неймовірної краси земля, ліси і ріки. 

Мова в нас солов'їна. Хоч про нас кажуть, що кожен сам по собі, це не зовсім так. Бо ми вміємо згуртуватися заради спільної мети. Бо кожен із нас цінує свободу, незалежність і прагне до кращого. Єднаймося і далі. Будьмо незалежними! 

Своєю чергою, редакція vsim.ua також є незалежною від влади та олігархів, ми подаємо лише перевірені факти. Завдяки вашим підпискам і підтримці ми розвиваємо незалежну журналістику.  До 30-річчя Незалежності України ми пропонуємо пройти тест на знання своєї Батьківщини.  

Відео дня

Скидайте скріншот із результатом у коментарях. Якщо не можете зробити знімок екрану, попросіть допомогу у рідних чи знайомих. Або ж просто сфотографуйте монітор комп'ютера, якщо проходите тест на ньому. 

Якщо потрібна технічна підказка — зверніться у редакцію. Усім, хто дасть правильні відповіді на 28-30 запитань, ми даруємо безкоштовну підписку на два місяці на сайт vsim.ua. Переможців визначимо 31 серпня о 12.00.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • PutnickFree

    31 серпня 15:00 і де моя підписка?
  • Ирина Романец

  • Олег Торкало

  • Олена Белякова

keyboard_arrow_up