Вгадайте пам’ятку в Хмельницькому за інтерактивною мапою (ТЕСТ)

Вгадайте пам’ятку в Хмельницькому за інтерактивною мапою (ТЕСТ)
  • Пам’ятники і меморіали розташовані в різних мікрорайонах міста.
  • Чи вгадаєте ви їх за місцем розташування на інтерактивній мапі?

У Хмельницькому є чимало різноманітних пам’яток. Деякі з них створив відомий скульптор Богдан Мазур. Його рукам належать пам’ятники “Ангел Скорботи”, “Подолянам, полеглим в Афганістані та локальних війнах”, “Віра.Надія.Любов” та інші. 

Пам’ятки розташовані в різних мікрорайонах міста. Всі вони нанесені на інтерактивну мапу Хмельницького, яка належить до проєкту “Інтерактивна культурно-туристична мапа Хмельниччини”. Його керівником є Оксана Степанова - вчитель історії гімназії №2. 

Пам’ятники й меморіали позначені на карті у вигляді Ейфелевої вежі. Чи вгадаєте ви об’єкт за розташуванням на мапі? Перевірте це за допомогою тесту від vsim.ua.

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сергій Єрохін

    щось помилочка вийшла з 9-м питанням. Пам'ятник, про який йдеться у завданні, стоїть на території військової частини (ракетної бригади) біля місць захоронення жертв концтабору, а не на території ринку у Раково. Виправляйте.
  • Sasha Emelchuk

    8/10
  • Міхал Хіжняк

    10/10
  • Саша Доцюк

    10/10
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up