Впізнайте хмельницькі вулиці за старими фото (ТЕСТ)

Впізнайте хмельницькі вулиці за старими фото (ТЕСТ)
Фото зі спільноти Історія Проскурова у Facebook
  • Вони змінюються, перейменовуються та осучаснюються.

  • Впізнаєте вулиці Хмельницького на старих фото?

  • Підготувати для вас тест. 

У Хмельницькому є десятки вулиць та провулків. Найстарішими є ті, що розташовані в центрі Хмельницького. Скажімо, Проскурівська існує з часів виникнення поселення Плоскирів. Так, саме на цій вулиці розташовані будівлі з історією. Наприклад, ті, де раніше була аптека Деревоєда, колишній готель “Континенталь”, ресторан “Слон”, будинок найзаможнішої людини Проскурова - Соломона Маранца та інші. 

За час свого існування вулиці Хмельницького, звісно ж, змінилися. З’явилися нові будівлі, сучасні заклади, тротуари, бруківка, насадження тощо. Тож чи вдасться вам впізнати вулиці міста на старих фото? Зібрали такі у спільноті Історія Проскурова у Facebook. Проходьте тест та перевіряйте себе. Діліться результатами в коментарях і зробіть репост серед своїх друзів. 

Також нагадаємо: наразі в місті розробили дизайн-код однієї з найстаріших вулиць - Кам’янецької. Дизайн-код - це комплексний підхід до створення естетичного зовнішнього вигляду міста та забезпечення зручності користування інфраструктурою. Як саме хочуть змінити вулицю, дізнавайтеся в окремому матеріалі за посиланням. 

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://experience.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Serega Tyshakov

    Скiльки було чудових старих назв вулиць,а перенайменовують на такi ,що ледь вимовишь. Хто затверджуэ цi назви? Це потрiбно робити пiсля вiйни! Ми надаемо вам допомогу,щоб вам було на що жити i щоб купляли зброю нашим хлопцям,а не на новi таблички для вулиць! Де ваша совiсть?Iрина Торонто
  • Pavlik Morozov

    Купрін писав "Проскуров захудалый еврейский городишко"... Які ще коментарі потрібно🤔🧐😁
  • Олександр Назаров

    Деякі не впізнав!!!!!
  • Людмила Остаховская-Белякова

    Запитайте у хмельничан про переіменовані вулиці, де вони знаходяться і чим керувалися "переіменовувачі"

    Андрей Кузнецов reply Людмила Остаховская-Белякова

    Людмила Остаховская-Белякова в мiськiй владi нема мiсцевих...😉

keyboard_arrow_up