«Марш Єдності» у Хмельницькому: Гриценко – шанс країни на зміни (прес-служба Анатолія Гриценка)

«Марш Єдності» у Хмельницькому: Гриценко – шанс країни на зміни (прес-служба Анатолія Гриценка)

На фінішній прямій передвиборчої кампанії до Хмельницького завітала команда Анатолія Гриценка. «Марш Єдності заради порядку» організований соратниками кандидата, зібрав перед головною сценою міста тисячі хмельничан. Перед прихильниками Анатолія Гриценка, виступили лідери об’єднаних демократичних сил, які підтримали політика в якості єдиного кандидата в президенти.

На зустрічі майоріли жовто-блакитні стяги, символіка партій, об’єднаних під гаслами єдиного кандидата та прапори “Громадянської позиції”. Попри прохолодну погоду, під час зустрічі з командою Анатолія Гриценка людей ставало все більше. Послухати єдиного кандидата прийшли хмельничани різних вікових категорій та соціального статусу. Були тут і студенти, і пенсіонери, і громадські активісти. Хмельничани в один голос скандували: “Гриценко - наш президент”, “Чесних більше - Гриценко переможе”.

При президенстві Гриценка посаду прем’єра обійме Садовий

«Марш Єдності» - це символ об’єднання демократичних сил заради обрання чесного президента України. Стартував він 19 березня у Тернополі і надалі триватиме по всій країні до дня тиші напередодні голосування. Разом з лідером об’єднаної демократичної опозиції на зустрічах присутні й інші лідери демократичних сил, які підтримали Гриценка: голова партії «Альтернатива» Єгор Фірсов, лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов, співголова партії «Демальянс» Василь Гацько, політик та громадський діяч, один з польових командирів Помаранчевої революції Тарас Стецьків, лідер «Європейської партії України» Микола Катеринчук, лідер громадянського руху «Хвиля» Віктор Чумак, лідер партії «Громадський рух «Рідна країна» Микола Томенко, а також заступник голови фракції «Самопоміч» - у Верховній Раді 8-го скликання Єгор Соболєв та лідер партії, міський голова Львова – Андрій Садовий, який 1-го березня знявся з виборів на підтримку Анатолія Гриценка. “Марш Єдності” уже відбувся у Тернополі, Львові та Івано-Франківську.

Фото із виступу Анатолія Гриценка в Івано-Франківську
Фото із виступу Анатолія Гриценка в Івано-Франківську
  • Ми зруйнували міф, що українські демократи не можуть об’єднатися. Ми змогли. Хочу подякувати всім лідерам, які простягнули руку, і з якими ми йдемо вперед. Вибори закінчаться, а попереду напружена та важка робота, - наголосив під час маршу в Івано-Франківську Анатолій Гриценко.

23 березня “Марш Єдності” пройшов у Львові. Під час зустрічі з львів’янами виступив і очільник міста Андрій Садовий. Нагадаємо, що мер Львова та за сумісництвом голова партії «Самопоміч», 1 березня знявся з виборів на користь Анатолія Гриценка як єдиного кандидата від демократичної опозиції. Саме у Львові Анатолій Гриценко зробив несподівану заяву. Він назвав Андрія Садового саме тією людиною, яку хотів би бачити прем’єр-міністром в разі перемоги на виборах.

Фото із виступу Анатолія Гриценка та Андрія Садового у Львові
  • Я впевнений, ця людина зробить гідну справу, тепер вже в загальнодержавному масштабі. Він знає економіку, знає соціальну сферу, знає, що болить у людей. Я допоможу йому, в нас не буде конфлікту між президентською вертикаллю та урядовою. Ми отримаємо більшість в парламенті, це буде відповідальна політика, і ми зробимо цю справу», - заявив Анатолій Гриценко.

Він наголосив, що побудова якісно нової країни – це командна робота, і додав, що упевнений, що команда демократичних сил зможе з нею впоратись у найближчі 5 років.

Команда чесного президента

25 березня, до “Маршу Єдності” приєдналися і в Хмельницькому. Перед хмельничанами представили кадровий вибір Анатолія Гриценка на 5 ключових державних посад, які є у віданні Президента. Анатолій Гриценко – єдиний, хто ще до виборів показав громадянам свою команду. Сам лідер “Громадянської позиції” приїхати на зустріч з хмельничанами не зміг. На кандидата чекали в прямому ефірі телепередачі “Свобода слова” на каналі ICTV. Попри насичений графік Анатолій Гриценко знайшов час та записав звернення до хмельничан із столиці. У посланні до громадян Анатолій Гриценко зазначив, що після обрання президентом України, він нестиме повну відповідальність за свої дії з першого дня.

Фото відеозвернення Анатолія Гриценка до хмельничан
  • Вітаю вас дорогі хмельничани. Перепрошую, що не можу сьогодні бути з вами особисто. Мені дали можливість в прямому ефірі “Свободи слова” звернутися до мільйонів глядачів та розповісти про своє бачення України після виборів. Бачення сильної, впевненої країни, яка несе добробут своїм громадянам. Яка нарешті відсуне мародерів та олігархів від влади. Ми з вами будемо жити спокійно, впевнено і працюватимемо у своїй країні і на свою кишеню. Перед вами зараз лідери політичних партій, які підтримали мене на виборах і я їм дуже вдячний за це. Це моя управлінська команда, яка готова працювати і піде працювати з першого дня. Я впевнений, що це буде новий натиск, нова ефективність. Ми зробимо так, щоб на Хмельниччині та в усій нашій країні люди відчували себе впевнено. Всі, хто посідає ключові державні посади, проходитимуть перевірку на поліграфі. Хто вийшов за межу закону – відповідатиме. Членів моєї команди це стосується першочергово, - пообіцяв кандидат в президенти України.

 Він додав, що за його президентства глава держави не потраплятиме у мародерські скандали та не наживатиметься на державній власності.

  • Президент не буде мати закордонної власності, офшорів, сліпих трастів, ліпецьких та всіх інших фабрик. Президент буде служити людям. Я вам зараз це обіцяю, що і за 5 років, коли залишу крісло президента не матиму жодного офшора, жодного запасного аеродрому. Я йду лише на один термін. І не тримаюся за крісло. І це сказав і команді. Ми повинні прийти і зробити справу – побудувати державу, в якій хочеться жити, - зазначив Анатолій Гриценко.

Команду Гриценка представили у Хмельницькому

З усіх кандидатів на пост глави держави Гриценко – єдиний, хто ще з січня почав представляти свій кадровий вибір на 5 ключових державних посад, які є у віданні Президента. Бо, запевнив: він проти «котів у мішку», і варто було б, аби кожен кандидат ще до виборів оприлюднював свій кадровий вибір.  Всі кандидати взяли участь у Марші Єдності у Хмельницькому. Зокрема, Віктор Трепак – потенційний голова СБУ, Олександр Савченко – потенційний голова Нацбанку, Світлана Заліщук – кандидат на посаду Міністра закордонних справ, Іван Апаршин – майбутній міністр оборони, Давід Сакварелізде – майбутній Генпрокурор.

На фото члени команди Гриценка у Хмельницькому виконують державний гімн

Гриценко не раз наголошував, що він впевнений у кожному з членів своєї команди, бо всі вони впродовж життя довели свою порядність та принциповість. Кандидат у президенти заявив, що пишається тим, що його команді вдалося започаткувати прозору процедуру розподілу посад ще до дати виборів. І додав, що хотів би, аби ця традиція зберігалася на кожні наступні президентські вибори.

Андрій Садовий “За” Анатолія Гриценка

Також перед хмельничанами виступив мер Львова Андрій Садовий. Він приїхав до Хмельницького, щоб підтримати Анатолія Гриценка та продемонструвати хмельничанам єдність демократичних сил для злагоди в Україні. Спершу він поспілкувався з хмельничанами у натовпі, а потому виступив на сцені.

На фото Андрій Садовий серед хмельничан

Лідер партії “Самопоміч” у Хмельницькому ще раз наголосив, що підтримає Анатолія Гриценка на виборах 31 березня. І підкреслив: зараз саме час відкласти свої амбіції та об’єднатися під гаслами єдиного кандидата, який може навести порядок в Україні.

На фото Андрій Садовий виступає перед хмельничанами
  • Я приїхав трохи раніше і пішов серед людей. Хмельничани зі мною вітаються, і я бачу прості робочі зморщені та в мозолях руки. І кожен з тих, хто сюди прийшов - прийшов з великою надією. Я останнім часом дуже багато їздив Україною, і всюди одні і ті ж проблеми. А найбільша - це пограбована країна. Але вона має дуже великий потенціал, він у кожному із вас. Був на заводі, який виробляє літаки і спілкувався зі звичайними роботягами. І вони дійсно пускають сльозу, бо за 4 роки не випустили жодного літака. Я є дуже великий оптиміст, я вірю, що ми наведемо порядок в Україні. Для цього не треба робити революції. Треба просто прийти і 31 числа і проголосувати. Я своє рішення прийняв – я буду голосувати за Анатолія Гриценка. І я бажаю кожному з вас прийняти своє мудре рішення сказав мер Львова.

Лідери демократичних партій про свій вибір

Зі сцени до хмельничан звернулися й інші лідери демократичних партій. Вони розповіли про те, чому об’єднались навколо Анатолія Гриценка та пояснили, що це єдиний кандидат, який зможе вивести Україну з бідності, адже має намір служити простому народові.

Віктор Чумак, лідер Громадянського руху «Хвиля»

  • Я знаю Анатолія Гриценка вже 20 років, ми разом з ним працювали, коли були військовими. Разом працювали у парламенті, разом були на Майдані. І я точно знаю, що він абсолютно відповідає основним принципам людини, яка повинна бути сьогодні у владі: він порядний, він професіонал і він патріот. Тільки такі люди як Гриценко сьогодні здатні змінити країну. А всі «брудні» політики повинні піти геть,- зазначив Віктор Чумак.

Микола Катеринчук, голова Європейської партії України

  • Я втомився, як і ви, від того, що у нас суцільна несправедливість, втомився від безкарності казнокрадів, корупціонерів і просто бандитів. І тому Європейська партія України підтримала Анатолія Степановича Гриценка на цих виборах і ми хочемо бачити його президентом України. Коли ворог на кордоні – нам треба верховний головнокомандувач, який має фах, який має досвід, який цінує життя та здоров’я солдата, - наголосив Микола Катеренчук.

Василь Гацько, співголова партії «Демальянс»

  • Анатолій Гриценко – не просто єдиний кандидат, ми його підтримуємо не просто тому, що він порядний, не просто тому, що він чесний, мудрий, а тому, що він може виконати надзвичайно складне завдання. Замість країни олігархів та бідних людей, збудувати країну заможних та освічених громадян. Де невідворотність покарання буде не теоретичним гаслом зі сцени, а втіленим реальним планом, - аргументував свій вибір Василь Гацько.

Дмитро Добродомов, лідер партії «Народний контроль»  

  • Ми всі - представники різних демократичних сил, котрі знайшли в собі силу волі і розуміння, що треба об’єднатися і підтримати єдиного кандидата в президенти – Анатолія Гриценка, а потім єдиною командою зробити більшість у парламенті. Для того, щоб допомогти новому, адекватному президенту виконати всі ті завдання, які стоять перед нами. Аби нашою країною знов керував український народ, а не п’ятеро людей-олігархів, - зазначив Дмитро Добродомов.

Микола Томенко, лідер партії «Громадський рух «Рідна країна»

  • Нам весь час обіцяють все потім. 13-та пенсія і підвищення зарплати військовим – все буде з 1-го квітня. Як у країні дурнів.  Але насправді нам треба зробити свідомий правильний вибір 31-го березня, аби не прокинутися 1-го квітня у країні дурнів. Гриценко – людина, яка на посту президента буде берегти українські національні інтереси. З усіх кандидатів я це можу сказати лише про нього, - пояснив свій вибір Микола Томенко.

 

 

на правах реклами

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up