“Менше свиней при владі, більше корів у селі”: Олег Ляшко відвідав Летичів (прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка)

“Менше свиней при владі, більше корів у селі”: Олег Ляшко відвідав Летичів (прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка)

Олег Ляшко відвідав Летичів. Кандидат у президенти приїхав до районного центру, щоб особисто, а не з екранів телевізору, розповісти хмельничанам подробиці своєї передвиборчої кампанії. Це вже не перший візит Олега Ляшка на Хмельниччину. Кандидат не боїться спілкування з простими громадянами. Лідер Радикальної партії вважає, що лише спілкуючись з народом, можна зрозуміти проблеми людей. Саме базуючись на пріоритетах простих громадян, Олег Ляшко розробляє свою програму, як майбутнього президента України. Послухати улюбленого кандидата прийшли сотні мешканців містечка.

Олег Ляшко зазначив, що йде на вибори для того, щоб перемагати. 31 березня, коли Ляшко отримає той результат, на який сподівається, це буде не перемога одного кандидата, це буде перемога простого народу.

  • Зараз тільки чути, як наводять статистику, що той чи інший кандидат переможе. Вже до виборів все знають. А я вам скажу, що не треба всьому тому вірити - переможе Ляшко, бо його підтримує народ. Пам’ятаєте, як в 2014 році говорили, що давайте оберемо Порошенка в першому турі і він і війну закінчить, і сам олігарх - накрав, і нам дасть заробити. А що з того вийшло можна побачити у ваших платіжках за газ, за комуналку, у рахунках за ліки та цінах на продукти.

Олег Ляшко - виходець з народу, який всього досягнув власними зусиллями. Він знає, як важко живуть та працюють українці, а тому має власний план підвищення соціальних стандартів. Олег Ляшко прагне вивести країну з фінансової кризи та створити гідні умови життя для громадян.

  • В країні потрібно порядок навести, зробити так, щоб відновити економіку, робочі місця, збільшити зарплати, здійснити перерахунок пенсій, відновити державний контроль за цінами на ліки, за продуктами харчування. Щоб не грабували людей. У людей копійчані пенсії та зарплати. Мінімальна пенсія має бути 3 тисячі гривень. А мінімальна зарплата - 6 тисяч гривень просто зараз і 9 тисяч  гривень з 1 вересня. 5 мільйонів пенсіонерів отримують по 1.5 тисячі гривень. Півмільйона українців в опалювальний сезон без тепла, а вони собі мільйонні премії виписують. Це нікуди не годиться. Я вичищу це гниле болото.

Лідер РПЛ зазначив, що влада наразі проводить політику нищення українського народу. Причина проста - вільні землі, які потім продаватимуть за кордон. У разі скасування мораторію на продаж землі є велика ймовірність того, що наші землі оптом придбає якийсь арабський шейх і українці будуть змушені працювати на іноземне збагачення, а не на себе, переконаний Олег Ляшко.

  • У них на сьогодні один пріоритет - щоб люди повимирали і за власну землю не боролися. Чим менше українців, тим їм вигідніше. Мені навпаки, чим менше українців - тим ми слабші. Почитайте зараз передвиборчу кампанію цих кандидатів. Для них ключове - продати землю. Хто її купить? Явно не український селянин чи український фермер. В простих людей не має на це грошей. Вони хочуть забрати задарма людську землю, щоб українські селяни ходили батраками.

Політика лідера РПЛ передбачає відновлення тваринництва в селі, збільшення робочих місць та покращення соціальної сфери життя громадян. Олег Ляшко переконаний, що потрібно продавати українську продукцію, а не землю, зерно і національні інтереси. За такої політики, яку проводить нинішня влада, перспективи в села немає.

  • Зараз взагалі перестали цінувати людей праці. Заходжу в садочок, питаю, ким діти хочуть стати. Так всі кажуть то президентом, то суддею, то прокурором. Не почув ні одного, хто хоче бути вчителем, дояркою, механізатором. Так вони приклад з кого беруть? Подивіться, вже чоловік 50 в президенти записалися. Їм половині в дурку треба, а не в президенти. Я поверну престиж людини праці. Через збільшення зарплат, щоб робочі люди отримували нормальну зарплату.

Олег Ляшко стурбований станом сільського господарства, яке занепадає через відсутність робочих рук. Політика держави спрямована на те, щоб наші громадяни побиралися за кордоном у пошуках кращої долі, переконаний кандидат у президенти.

  • Сьогодні країна виснажена, а  у молоді забирають майбутнє. І вони шукають кращої долі по закордонах. Моя мета, щоб найкращі українці були на своїй землі, були освічені, здорові, працювали в рідній країні і отримували за це гідну зарплату. Щоб у вас у кожній хаті були повні холодильники, а не пусті, як зараз. Треба вкладати гроші у промисловість, розвивати економіку, сільське господарство - лише тоді українці будуть ситі, а держава сильна.

Олег Ляшко пропонує давати дотації на сільське господарство: на кожну корову по 5 тисяч гривень допомоги. Вести компенсацію на будівництво тваринницьких комплексів, на купівлю вітчизняної сільськогосподарської продукції.

  • Чому наші діти в селі не знають як виглядає корова. Скоро ту корову в музеї поставлять поруч з динозаврами. Чому мало корів у селі, бо багато свиней при владі. Я зроблю навпаки - менше свиней при владі і більше корів у селі, поросят, гусей, курей, кролів. І щоб нормальна ціна була на молоко. Забороню ввезення пальмової олії.

Із залу до Олега Ляшка звернулася багатодітна мама. Жінка проживає в селі Ставниця Летичівського району. Вона спеціально приїхала до районного центру, щоб поспілкуватися з кандидатом у президенти та попросити допомоги. Справа в тому, що в селі більше 50 дітей, а садочка немає. Старий вже давно розвалився, а новий будувати не хочуть. Клас під дитячий садок виділили у приміщенні місцевої школи, проте батькам важко його самостійно обладнати. Коштів на меблі та посуд не вистачає.

  • Ми підтримаємо дитячий садок у Ставниці. Мої місцеві представники візьмуться за цю справу. Моя політика це відновлення дитячих садків та шкіл. Після того, як я стану президентом, ми збільшимо соціальну допомогу молодим сім'ям, відновимо безкоштовне харчування дітей у школі, щоб у батьків не сохла голова, де щодня взяти 30 гривень аби прогодувати дитину. Я планую вдесятеро підняти розмір державної допомоги при народженні дитини та розширити програму пільгового будівництва житла для молоді.

 

Галина Іваненко

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up