Точка зору: “Я зроблю все, щоб ви отримували достойну зарплату”, - Олег Ляшко відвідав Городок і Чемерівці

Точка зору: “Я зроблю все, щоб ви отримували достойну зарплату”, - Олег Ляшко відвідав Городок і Чемерівці

Лідер Радикальної партії відвідав Хмельниччину. Олег Ляшко завітав до вихованців центру реабілітації у Городку, картини яких купив 3 роки тому на виставці у парламенті. Після цього він приїхав до Чемеровецького НВК, де поспілкувався з викладачами та випускниками. Не обійшовся візит лідера РПЛ без відвідин районної лікарні, для якої політик добився виділення 4 мільйонів на відділення травматології.

“Колись у Верховній Раді продавали ваші роботи. Я підійшов, купив одну з них і пообіцяв приїхати до вас. Я тут, щоб вас підтримати і подякувати за вашу роботу і за ваше велике серце” - такими словами лідер Радикальної партії розпочав свій візит до Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. Олег Ляшко привіз вихованцям закладу швейні машинки та пообіцяв допомогти з облаштуванням соляної кімнати, на яку потрібно близько 250 тисяч гривень.

- Я знаю, що ви вкладаєте своє здоров’я і життя в роботу з дітьми з особливими потребами. І все це - за копійчані зарплати. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб ви отримували достойну зарплату, щоб держава приділяла вам максимальну увагу. На жаль, зараз ні інфраструктура, ні транспорт, ні будівлі не пристосовані для таких людей. Але я буду це виправляти, - пообіцяв політик.

Саме завдяки Олегові Ляшку у центрі реабілітації запрацювала швейна майстерня. Тепер вихованці закладу мають можливість з користю проводити свій вільний час і навчатись новому.

Наступним пунктом, куди вирушив Олег Ляшко, стали Чемерівці. Політик завітав у місцевий НВК, де поспілкувався з вчителями та випускниками закладу. Лідер РПЛ завжди особливу увагу приділяв освіті, тому пообіцяв вибити кошти на ремонт школи.

- Будемо допомагати, щоб цей навчальний заклад був найкращий і діти отримували найцінніше – знання. Крім того, ми добиваємося підвищення зарплат вчителям. Щоб по закінченню ПТУ чи вишу молодь не стояла з дипломами на базарі або не шукала кращої долі в Польщі чи Португалії. Ми хочемо сильну країну. Ключ до цього – економічне зростання. Будуть заводи, фабрики, підприємства, агропереробка в селі – буде сильна країна, - заявив Олег Ляшко.

Нещодавно політик добився, аби з державного бюджету виділили майже 4 мільйони гривень на облаштування відділення травматології. Тому не зміг Олег Ляшко оминули Чемеровецьку ЦРЛ. Приїхав туди з грамотами та подарунками. Саме Олег Ляшко завжди пропонує ініціативи у медичній сфері, які набагато дієвіші, аніж у нинішньої влади.

- Під приводом економії коштів влада закриває лікарні, називаючи це «медичною реформою». Реальна медична реформа – це доступні і якісні послуги. А за результатом так званої медичної реформи від уряду 70 тисяч лікарів вже виїхали минулого року працювати за кордон. Щоб не виїжджали, потрібно піднімати зарплати. Прикордонників із собаками ж на кордоні не поставиш. Українці їдуть туди, де більші зарплати. З такою політикою у нас взагалі медиків скоро не залишиться. Хто тоді лікуватиме людей і надаватиме медичну допомогу?», - обурився лідер Радикальної партії.

Олег Ляшко пообіцяв, що буде добиватися збільшення обсягу фінансування програи “Доступні ліки”. Крім того, політик вимагає скасувати ПДВ на медикаменти, обмежити рентабельність та запровадити державне регулювання цін на ліки.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up