Життєва позиція: Головне державне свято - День Незалежності гарно відсвяткували у Волочиському та Хмельницькому районах

Життєва позиція: Головне державне свято - День Незалежності гарно відсвяткували у Волочиському та Хмельницькому районах

Насичену розважальну програму організував народний депутат України Сергій Лабазюк

З новими об’єктами благоустрою, виступами зіркових артистів, смачними пригощаннями та іншими розвагами. Так, святкували 27-річницю Незалежності України на 188-му окрузі. Все це з нагоди важливої події для жителів Волочиського та Хмельницького районів організував народний депутат України Сергій Лабазюк та його благодійний фонд «Ми поруч».

Марафон святкових заходів стартував 19-го серпня у Війтовецькій ОТГ, Волочиського району, де в якості подарунка з нагоди свята було встановлено сучасний спортивний комплекс. Юні спортсмени та інші талановиті діти, окрім нового майданчика, приймали від нардепа подарунки й в ході урочистостей. Презенти також отримали сім’ї новонароджених війтівчан і працівники культури.

Та найбільше до снаги всім присутнім на святі став ще один подарунок – виступ гурту «Толока», який поставив яскраву крапку першого дня святкувань своїм драйвовим та запальним виступом.

За добрим звичаєм на святкуванні фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» влаштував пригощання та розваги для діток. Такі ж забави організували у селі Лісові Гринівці, що на Хмельниччині. 23 серпня тут святкували День Незалежності всім районом.

Нардеп привітав особисто присутніх зі святом та після офіційної промови вручив подарунки активним жителям та колективам різних установ та сфер життєдіяльності Лісовогринівецької громади. Опісля традиційної урочистої програми свято перейшло у інший формат. Невимушену та позитивну атмосферу забезпечив гурт «Лісапетний батальйон», що приїхав на запрошення народного депутата України Сергія Лабазюка. Своїм українським репертуаром у колоритному виконанні артистки просто підкорили сцену та серця всіх присутніх.

На згадку про чергову річницю Незалежності країни зробили жителям Хмельницького району ще один подарунок – дитячий майданчик.  Новий об’єкт благоустрою облаштували на території центральної районної лікарні, після відкриття якого було вручено сертифікат на придбання необхідних медикаментів для закладу, згідно звернення головного лікаря Олександра Костюка в громадську приймальню.

24-те серпня - головне свято країни у Волочиську збігається в даті з Днем міста. Цього року районний центр відзначає свою 555-ту річницю. Для тергромади та всього району це важлива подія, адже Волочиськ – один із найпотужніших економічних центрів області, що стрімко розвивається та примножує свої досягнення здобутками у різних галузях, зокрема підростаюче покоління. Тож, як і годиться, відзначали цю подію у Волочиську з подвійним розмахом. Святкування розпочалося з відкриття оновленої дошки пошани. За традицією відзначили працівників, колективи та організації, які сприяють розбудові Волочиського району.

Продовжили святкування урочистим парадом. Так, колони представників громад, організацій та підприємств пройшли по центральній вулиці міста. Пізніше святкування перемістилися на площу, де тривав концерт за участі творчих колективів та організації відділу культури Волочиської тергромади. Зі сцени присутніх вітали представники влади міста та району. З вітальним словом звернувся  і народний депутат України Сергій Лабазюк:

«27 років – той час, коли ми вже можемо зробити певні висновки та проаналізувати помилки, аби в майбутньому їх не повторювати. Ми сьогодні намітили чіткий план і разом будемо досягати поставлених цілей. Приємно, що сьогодні на площі зібралися люди різних поколінь, які, об’єднавшись, творять історію України. Тож я бажаю нам натхнення та наполегливості в щоденній праці на благо нашої держави».

Ще одна важлива подія трапилася цього дня у Волочиській районній центральній лікарні. У закладі відкривали відремонтоване за кошти благодійного фонду «Ми поруч» пологове відділення. На ремонтні роботи спрямували понад півмільйона гривень. «Цього року ми відриваємо вже четверте капітально відремонтоване відділення і одразу ставимо собі завдання на майбутнє. Адже ми завжди будемо поруч з тими, хто потребує нашої підтримки», - зауважила голова благодійного фонду «Ми поруч» Віолетта Лабазюк.  

Після відкриття відділення працівники Волочиської екстреної медичної допомоги отримали грошовий сертифікат в розмірі 60 тисяч гривень на придбання сучасного електрокардіографа.

У ході святкових заходів на площі дітям роздавали морозиво та організували розваги на батутах. Вже ввечері усі присутні могли вдосталь поласувати українськими стравами.  На головній площі козаки в традиційному вбранні на відкритому вогні готували для гостей свята смаколики .

Яскравим завершенням свята став вечірній концерт за зірок української естради. Розважали публіку артисти Іван Березовський та Алекс Луна, а фінальну крапку поставив запальний виступ гурту «Тік», послухати який зібралося понад десять тисяч жителів Волочиської громади, навколишніх населених пунктів, міста Хмельницького та навіть інших областей.

Завершили марафон святкових заходів наступного дня концертом у Наркевицькій тергромаді, Волочиського району, в ході якого помічники нардепа вручили на громаду подарунки. Після офіційної частини місце перед сценою присутні перетворили на танцювальний майданчик. І діти, і дорослі щосили танцювали під запальні пісні гурту «Толока». Пригощали гостей свята смачною юшкою та пиріжками. І все це при фінансовій підтримці благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч».  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up