Життєва позиція: У Хмельницькому та Волочиському районах народний депутат Сергій Лабазюк привітав трударів ранньої зорі

Життєва позиція: У Хмельницькому та Волочиському районах народний депутат Сергій Лабазюк привітав трударів ранньої зорі

19-го листопада українці відзначили день працівника сільського господарства. В переддень свята кращі хлібороби Волочиського району зібралися на урочисті святкування.

З року в рік саме Волочиські аграрії тільки нарощують потенціал та результати сільськогосподарського виробництва. Про це свідчать обласний рейтинг. Досягти якісних та високих врожаїв дозволяє розвиток науки та техніки.

«Наш Волочиський район завжди славився та славиться своїми аграрними традиціями. Ми не залишаємо перші сходинки обласного рейтингу за результатами зібраного врожаю. Переконаний, що так буде і надалі», - сказав у промові голова Волочиської районної державної адміністрації Володимир Сергійчук

В наступному році Урядом та Верховною радою України для аграріїв заплановані позитивні зміни. За чверть століття в перше в нашій державі будуть виділені кошти на розвиток малого фермерства та вітчизняного виробництва сільськогосподарської техніки. Про це зазначив у своєму виступі, під час привітань, народний депутат України Сергій Лабазюк.

«Сьогодні дійсно враховуються наші пропозиції, щодо розвитку малого фермерства, на наступний рік має бути виділено немало – небагато 1 млд. грн., аналогічна ситуація із виробництвом сільськогосподарської техніки. Усе це - це додаткові робочі місця – робочі місця це кошти в місцеві бюджети – це називається колесо економіки, що працюватиме на державу та людей», - сказав під час виступу Сергій Лабазюк.

Окрім слів привітань, народний депутат відзначив 16 ветеранів та заслужених працівників сільського господарства. Представників 30 сільськогосподарських підприємств відзначили і у Хмельницькому районі. Там, у районному будинку культури місцеві посадовці вітальним словом та подарунками привітали кращих трударів.

«Ви ті люди, що не лише забезпечуєте місцевих робочим місцем а державу якісною продукцією. На сьогодні інвестор на селі це людина що допомагає і на ФАП чи амбулаторію, на школу та дитячий садочок. Я вдячний вам за розуміння та заповзятість у вашій нелегкій праці. Нехай вам вона повернеться сторицею», - сказав під час виступу голова Хмельницької районної ради Юрій Мельник.

З найкращими побажаннями та цінними подарунками до присутніх звернулися і представники народного депутата Сергія Лабазюка.

«Напередодні вашого професійного свята, дозвольте вам подякувати за ваш невпинну роботу. Ви підтримуєте наші українські традиції у хліборобській, тваринницькій та інших сферах. Тож дозвольте від себе та він народного депутата Сергія Лабазюка побажати вам міцного здоров’я та злагоди. Гарної погоди та нових рекордних врожаїв», - сказав під час промови помічник народного депутата Леонід Гуцалюк.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up