Життєва позиція: Яскраве свято дитинства організував наймолодшим мешканцям округу №188 народний депутат України Сергій Лабазюк

Життєва позиція:  Яскраве свято дитинства організував наймолодшим мешканцям округу №188 народний депутат України Сергій Лабазюк

У перші дні літа округ №188 Сергія Лабазюка став осередком дитячих розваг та веселощів. Яскраве свято дитинства, сповнене світлом та щирими посмішками, організував нардеп з нагоди Міжнародного Дня Захисту дітей. Для наймолодших жителів з різних куточків Волочиського та Хмельницького районів влаштували ряд цікавих заходів.

1-го червня центральна площа Волочиська перетворися на справжню країну розваг. З самого ранку діток та їхніх батьків розважали концертною програмою. Свої творчі здібності демонстрували зі сцени місцеві дитячі колективи, а родзинкою свята став магічний виступ зіркових артистів Віталія Лузкаря (переможець проекту «України має талант – 3») та Віталія Горбачевського, які потішили всіх присутніх шоу ілюзій та фокусів.

Незабутні емоції та пам’ятне фото на згадку малечі подарували ходулісти та живі скульптури. Окрім того, на діток очікувало безкоштовне морозиво та батути, безліч повітряних кульок й подарунків. По обіді розважальна програма перемістилася у смт Війтівці та Наркевичі.

Уже наступного дня таку ж феєрію свята для діток обласного центру та Хмельницького району влаштували на майданчику біля НВО№28, що у мікрорайоні Озерна.

В ході святкувань нардеп відзначив подарунками талановитих і працьовитих маленьких жителів округу №188. За творчі успіхи, здобутки в навчанні та спорті діти отримали від Сергія Лабазюка сертифікати на поїздку до столиці, де їм проведуть екскурсію визначними місцями та Верховною Радою.

За доброю традицією відзначили й переможців конкурсу патріотичного малюнку «Моя сім’я – моя країна», який проходить за сприяння фонду парламентаря «Ми поруч» вже третій рік поспіль. З поміж кілька сотень учасників найкращих обирали у трьох вікових категоріях. Володарі третіх місць отримали від народного депутата музичні колонки, других – телефони, а автори найкращих робіт – планшети. Також всі призери матимуть можливість безкоштовно відвідати разом з батьками аквапарк, а всі учасники, що не здобули призового місця – отримали заохочувальні подарунки.  

«Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, бачимо в них своє майбутнє та надію. Для нас дорослих важливо, щоб вони росли здоровими та радісними, тому ми робимо все для того, щоб у нашого підростаючого покоління було щасливе дитинство. Турбота про дітей, захист їхніх прав має бути одним з найголовніших обов'язків нас – дорослих. Лише тоді наші маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України», - переконаний народний депутат України Сергій Лабазюк.

Символічно у день дитячого свята народний депутат також завітав на відкриття кількох майданчиків, побудованих за рахунок коштів благодійного фонду «Ми поруч» та субвенцій, виділення яких домігся Сергій Лабазюк. Так два нових об’єкти благоустрою для дітей з’явилися у мікрорайоні Волочиськ-1 та ще один у селі Копачівка.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up