Зупинку біля речового ринку перенесуть

Зупинку біля речового ринку перенесуть
Фото - карти Google
  • Локацію змінять для місця на Львівському шосе.

  • Що планують зробити?

Керівники хмельницьких ринків обговорили перспективи модернізації ринкової інфраструктури з представниками міської влади. Одним із пунктів обговорення стала діюча транспортна зупинка “Речовий ринок”, що знаходиться на Львівському шосе в напрямку виїзду з міста.

  • На нараді 16 липня керівники ринків підняли питання про перенесення зупинки. Зараз вона не облаштована належним чином - там поруч перехрестя, світлофор, відбувається посадка-висадка пасажирів, постійне скупчення людей і транспорту, - сказала заступник керівника управління торгівлі міської ради Світлана Гаврилюк.

Для нової зупинки вже визначили місце. Її перенесуть вперед у напрямку руху від центру міста. Також розробили схему будівництва. За словами чиновиці, це буде зупинка в сучасному стилі із заїзною кишенею та торговельним павільйоном. Макет вже погодив керівник департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів міськради Максим Дружинін.

Коли розпочнуть будівельні роботи, наразі невідомо. Ще триває документальне оформлення проєкту. Питання передадуть в управління інфраструктури міста та в управління транспорту та зв'язку. Після розгляду воно чекатиме на рішення виконкому. За словами Світлани Гаврилюк, ця процедура займе близько місяця.

Відео дня

Ринок модернізують поступово

Крім зупинки, в рамках модернізації планують відремонтувати дорожнє покриття проїзду Козловського та запустити в напрямку базару новий автобусний маршрут. Вирішують питання водовідведення, оскільки в дощові дні він перетворюється на суцільну калюжу. Також планують будівництво автомобільного тунелю під для покращення транспортного сполучення з ринками - лобіюють питання щодо включення проєкту до Національної програми «Велике будівництво».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Григорій Шкатько

    Орн
  • Андрей Билецкий

    25 років пройшло, ііііі тільки додумалися!!!!
  • Olesya Olesya

    А почему раньше это не сделали? Только сейчас скупчення людей увидели)? а 20 лет никому до этого дела не было))
  • Рост Сергеев

    локомотив экономики хмельницкого

keyboard_arrow_up