Євромайдан: у Хмельницькому на майдані постійно чергують

Євромайдан: у Хмельницькому на майдані постійно чергують
У Хмельницькому на шосту вечора планується мітинг. Після 22:00 бажаючі залишаться нести варту на майдані і в нічний час.

- Друзі, потрібні бажаючі чергувати на нашому майдані! Все дуже просто і не страшно:) По-перше, обираєте зручний час, коли ви можете побути разом з іншими на площі міста. Було б дуже непогано якби це був час протягом дня до 18:00 і після 22:00 до 08:00 як правило о 3:00 йде зміна чергових:) Не дивлячись на те, що лиє дощ, на площі стоїть палатка, де сухо, свіжі новини, цікаві історії із життя, приємна компанія, а ще завжди гарячий чай, домашні пиріжки, бутерброди і печиво. Пишіть прямо сюди або дзвоніть! Чекаю на знайомство з вами:) - агітує хмельничан приходити на майдан активістка, учасниця євромайдану у Хмельницькому Інна Корсун.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:35 «Маємо право на освіту»: мітинг проти скорочення Хмельницького обласного ліцею photo_camera 17:59 З торговельного центру у Хмельницькому зникло майно: затримали підозрюваного 17:25 Де контролюють швидкість на Хмельниччині. Карта «TruCam» та «Каскад» 16:40 П’яні за кермом: скільки нетверезих водіїв за тиждень спіймали хмельницькі патрульні Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 15:51 Мешканка Шепетівщини відмовлялася від опікунства на користь онука: що вирішив суд 15:06 Жителя Хмельниччини взяли під варту за викрадення автівок на Рівненщині 14:28 Попрощались з 29-річним військовим Артемом Кушнером. Без тата залишилось двоє доньок photo_camera 13:59 Хмельничанка, яка продавала дитячий візок, втратила більше 30 тисяч 13:18 «Втрамбувались» у три яруси: житель Хмельниччини та інші «пасажири» намагалися перетнути кордон 12:40 Хмельничан запрошують на екскурсію в криївку photo_camera 12:05 У пожежах на Хмельниччині виявили двох загиблих play_circle_filled photo_camera 11:51 Донорство у вишиванках: хмельничан кличуть долучитися до акції 11:24 У Хмельницькому та Кам'янці терміново потрібна донорська кров 10:05 Хмельницька міськрада здає в оренду 12 земельних ділянок. Де та за скільки 09:01 Цієї ночі над Хмельниччиною збивали «Шахеди» 20:45 На Хмельниччині перекриють рух трасою через Дунаївці: як об’їхати (ОНОВЛЕНО) 20:03 Прокурори врятували від розорення землі трьох заповідників на Шепетівщині 19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up