Ставки в букмекерській конторі Паріматч (новини компаній)

-

Частиною спортивних змагань стали ставки. Одні беттори професійно підходять до прогнозування і витрачають на розбір майбутніх ігор значну частину часу. Інші ж ставлять з метою випробувати азарт, перевірити удачу, підтримати улюблену команду або збільшити інтерес до перегляду гри.

При цьому рідко хто ставить на велику кількість спортивних дисциплін. Кожен беттор переважно грає на 2-3 видах спорту, а досвідчені каппери і зовсім концентруються на одному виді змагань, або навіть на конкретних лігах. Пов'язано це з тим, що прогнози на кожну дисципліну мають особливості, які рекомендується враховувати під час складання прогнозів. А головне - необхідно знати правила тієї гри, на яку здійснюються ставки.

63c90a195e2fa.png

Особливості ставок на футбол

Футбол широко представлений у лінії беттінгової компанії Паріматч. Пов'язано це з популярністю дисципліни. У футбол грають у всіх країнах. Футбольні івенти найбільш розкручені, а матчі топових ліг і турнірів транслюються спортивними каналами. Про футбольні команди у вільному доступі велика кількість інформації. А ігри в лінії присутні щодня.

Ці фактори роблять футбол затребуваним. Тому такі івенти найбільш якісно опрацьовуються, що гарантує глибокий розпис на топові події, а також низьку маржу. Це позитивно позначається під час ставок на дистанції.

Головні переваги ставок на футбол:

  • доступність інформації;
  • вигідні котирування;
  • широка лінія;
  • додатковий розпис містить навіть унікальні варіанти прогнозів.

Ширина лінії у футболі доходить до аматорських і другорядних дивізіонів.

Особливості баскетбольних ставок

Баскетбол теж перебуває в топі за популярністю. Найчастіше беттори ставлять на НБА, Євролігу, Єврокубок, чемпіонати Іспанії, Італії, Греції та Туреччини.

Особливість цього виду спорту криється в динамічності. До початку гри популярністю користуються прогнози на результативність команд і на гандикапи. У лайві затребувані угоди на чверті, а також на переможця матчу.

Укладаючи ставки на баскетбол у Паріматч, враховуйте правила розрахунку купонів. Угоди на фору і тотали розраховуються з урахуванням овертаймів. Це ж стосується і прогнозів на переможця, якщо обрано двохісхідний ринок. Але в разі ставок на основний результат, де передбачена і нічия, такий купон буде розрахований за результатами основного часу.

63c90a03a523c.png

Особливості ставок на теніс

Теніс - одиночний вид спорту. Це вже вважається особливістю. Оскільки результат залежить тільки від одного спортсмена, прогнозувати результати простіше. Беттору не потрібно вгадувати склади й аналізувати потенціал цілої команди. Але в цьому також криється і мінус. Якщо тенісист отримає травму під час зустрічі, замінити його буде ніким.

Ставки на теніс примітні тим, що тут виключена нічия. Це означає, що беттору доведеться вгадати переможця протистояння.  Також популярністю користуються угоди на точний рахунок за сетами. Адже в жіночому тенісі грають до двох перемог, а це автоматично передбачає тільки чотири варіанти результатів: 2:0, 2:1, 1:2, 0:2. Аналогічна ситуація з більшістю чоловічих змагань, окрім етапів із серії Великого шолома, де спортсмени грають до перемоги в трьох сетах.

Є за що зачепитися і в лайві. Наприклад, популярні ставки на переможця сету, на брейк або на те, хто візьме наступне очко чи конкретний гейм. В останніх варіантах розрахунку ставки доводиться чекати тільки кілька хвилин.

Ставки на хоккей

Хокей входить до топ-4 дисциплін за популярністю. Перевага цього виду спорту - динамічність подій і висока результативність. Розпис на популярні турніри включає тотали, фори, статистику і багато іншого. У лайві інтерес викликають угоди на окремі періоди.

Особливість цього виду спорту в тому, що як і в баскетболі, у більшості ігор не передбачено нічийного результату. Але за замовчуванням пропонуються трисхідні угоди. Це означає, що ігровий купон розраховується за підсумками перших трьох періодів з урахуванням нічиєї. Щоб зробити ставку на переможця з урахуванням овертаймів і булітів, пропонується скористатися відповідним ринком із додаткового розпису.

keyboard_arrow_up