У Хмельницькому закликають не обирати депутатів, які голосували за диктаторські закони

У Хмельницькому закликають не обирати депутатів, які голосували за диктаторські закони
Не підтримувати народних депутатів на виборах-2014, які 16 січня голосували за закони, що порушували права людини, хмельничан закликають у громадському руху "Чесно".

- Ми просимо виборців бути більш свідомими та вирішувати, кому місце у Верховній Раді розумом, а не емоціями, - говорить координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко.

Нагадаємо, серед тих нардепів, які підтримали диктатуру - шестеро від Хмельниччини. Це регіонали Віктор Бондар, Сергій Буряк та Олександр Герега, позафракційний екс-бютівець Василь Кравчук, комуністка Ольга Борита та позафракційний Сергій Лабазюк. Останній, зауважимо, через півроку після скандального голосування, 1 серпня, подав заяву з проханням відкликати свій голос.

Довідка "ВСІМ": «Закони про диктатуру» - пакет законів, прийнятих Верховною Радою України у четвер, 16 січня 2014 року. Приймалися підняттям рук, без використання системи «Рада» та без обговорення, а їхні тексти стали доступні тільки після того, як депутати за них проголосували. Ці законодавчі акти, на думку більшості експертів, обмежували права громадян, надавали органам державної влади більшу свободу дій у сфері покарання учасників акцій протесту і мали на меті криміналізувати опозицію та громадянське суспільство. Прийняття законів стало реакцією влади на масові протести громадян.

Відео дня
Коментарі (3)
  • Світлана Швец

    Двуликість наших "обранців" не має меж. Шкода, що люди зде/більшого не змінили своє ставлення до їх зради. І не вельми шановні "депутати" продовжують вітати нас зі святами з дорогущих бігбордів та дарувати виборцям копійчані подарунки, які ті з задоволенням приймають :(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up