Хмельницька ТВК обробила 100% протоколів. Скільки ж набрав кожен кандидат в мери

Хмельницька ТВК обробила 100% протоколів. Скільки ж набрав кожен кандидат в мери
Виборча комісія завершила прийом документів і обробила протоколи від 115 ДВК.

Отож, підрахунки голосів закінчилися. Ввечері 27 жовтня стало відомо, що у другий тур вийшли свободівець Олександр Симчишин та діючий виконувач обов’язків мера Костянтин Чернилевський.  До міської ради потрапляють 6 політпартій: ВО «Свобода», яке набрало 15649 голосів, «Самопоміч» із результатом  13680 голосів, «За конкертні справи» - 10279, «Батьківщина» - 9260, «Солідарність» - 10688. Політична партія «Поруч» також подолала 5-відсотковий і має  5902 голосів.

Але без казусів під час підрахунку не обійшлося. Перераховувати бюлетені довелось на трьох виборчих дільницях: на ДВК № 681443 та ДВК № 681478 здійснювали перерахунок бюлетенів з виборів депутатів міської ради, на ДВК № 681478 – бюлетенів з виборів депутатів обласної ради.

За інформацією, яку надали у ТВК, уточнювати дані в протоколах відправляли щонайменше 18 ДВК. Наявність арифметичних помилок у протоколах вплинула і на час приймання документації. До слова, секретар однієї із ДВК ще на дільниці зіпсував 90 проколів.

Відео дня

Результати виборів стали неочікуваними для багатьох містян. Адже Симчишин та Чернилевський, порівняно із деякими своїми конкурентами, не «загодовували» людей під час агітації.  Хто із кандидатів також зумів переконати хмельничан проголосувати саме за його кандидатуру, дивіться на графіці. Щоб побачити цифру, наведіть курсор на картинку. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Не вижу смысла ходить на выборы, на которых столько нарушений. Кто кого ... ?.
  • Анонім

    За Симчишина було організовано "каруселі". Студенти розповідали! В другому турі головам комісій, членам виборчих комісій потрібно дивитися уважніше, щоб не кинули в скриньку чистий аркуш паперу, бо ділі вже "карусель" не можливо буде зупинити!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up