Явка українців у другому турі виборів склала лише 34%

Явка українців у другому турі виборів склала лише 34%
ЦВК оприлюднила на своєму сайті явку другого туру місцевих виборів.

Нагадаємо, вчора, 15 листопада, відбулось повторне голосування за міського голову. У другому турі місцевих виборів проголосувало 34, 08% українців. Про це йдеться у зведеній інформації ЦВК. За повідомленням виборчої комісії, найактивніше голосувало у Тернопільській, Волинській та Чернігівській областях. Найгірше – на Херсонщині.

У Хмельницькому 15 листопада проголосувало майже 70 тисяч виборців із загальної кількості у 205 тисяч. Явка хмельничан склала лише 34, 2 %.

Як проходив другий тур виборів у Хмельницькому, читайте тут. 

Відео дня
Коментарі (6)
  • Леонид Наседкин

    Родной город и показал кем он стал.Это уже не город-это болото,в котором ума очень мало.

    Гуливец Андрей reply Леонид Наседкин

    Это результат того что Хрущев раздал паспорта селюхам .Рагули приехали и перетянули всех за собой превратив все вокруг себя в село и болото .Будущего нет.
  • Анонім

    За кого ставить галочку? Там что есть достойные люди?

    Смысл тратить своё время время на этот цирк?
  • Анонім

    ганьба !!! это мэр меньшинства.

    Хмельницький Сергій reply Анонім

    То треба було підняти свій зад і піти проголосувати а не нити зараз: "Мер меньшенства", "За нас все вирішили" і т.д.

    Через таких "громадян" в нас зараз війна!

    І це вам ганьба, шановний!

    Анонім reply Хмельницький Сергій

    це вибір людей. думаю ті, хто забив болт (хоч я розумію, що люди реально втомилися від цього всього. але це не привід кидати все і дозволяти вирішувати за тебе) і не маєш морального права тепер нити, що тобі щось не подобається. тобі ж одному і другому було лінь підняти срачину і піти поставити ОДНУ галочку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up