У Шепетівці стався вибух у квартирі

У Шепетівці стався вибух у квартирі
  • Про подію повідомили сьогодні, 8 жовтня.
  • За попередньою версією, вибух стався через витік газу.

Подія сталася сьогодні, 8 жовтня, о 10:16. До рятувальників зателефонували очевидці події.

Як виявилося, у двоповерховому багатоквартирному житловому будинку стався вибух. Він знаходиться за адресою: Старокостянтинівське шосе, 19.

На місце події приїхали рятувальники. Вони виявили вибух у квартирі на другому поверсі. За попередньою версією причиною став витік побутового газу.

Відео дня

У прес-службі ГУ ДСНС у Хмельницькій області повідомляють, що в результаті вибуху у помешканні пошкодилися двері та міжкімнатні перегородки. 

У момент, коли стався вибух, у квартирі нікого не було, тому ніхто не постраждав.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up