На летовищі Хмельницького ганятимуть автолюбителі та професіонали (ОНОВЛЕНО)

На летовищі Хмельницького ганятимуть автолюбителі та професіонали (ОНОВЛЕНО)

У місті відбудуться змагання з автослалому «Race Party 6». На них завітають близько 50 автомобілістів з Хмельницького та всієї України. Переможців визначатимуть глядачі. 

Хмельницький вшосте прийматиме автогонщиків з різних куточків країни. Любителі та професіонали приїдуть, аби позмагатись у швидкісному спринт-слаломі. Для заїзду усі автомобілі розділять на 6 класів по 8 учасників у кожному.

- Змагання з спринт-слалому – це змагання на проходження умовної траси на швидкість. 3 класи будуть для автомобілів загального користування, тобто для тих, які використовуються людьми у повсякденному житті. Різниця між ними буде лише за об’ємами двигуна. Четвертий клас буде для автомобілів з повним приводом. І ще 2 класи будуть для автомобілів, які підготовлені для спортивних змагань. Також поділені будуть за об’ємами, - розповідає «ВСІМ» організатор «Race Party 6» Володимир Огойко.

Під час перегонів хмельничанам покажуть і виставку автомобілів. На ній представлять найкращі автівки Хмельницького та України. Найкращу з них визначать глядачі, які прийдуть на змагання. Між ними проведуть голосування.

Відео дня

- Люди голосуватимуть лише за автомобілі, які їм подобаються. У цьому змаганні не буде жодних класів. Також ми проведемо змагання з потужності авто звуку. Ми заміряємо потужність акустики в автомобілях нашого міста та області, які зареєструються на це змагання. Це буде замірятись спеціальним прибором, - каже Володимир Огойко.

Цього року організатори поставили обмеження кількості учасників, тому очікують близько 50 автомобілістів. За перший день вже зареєструвались 2 учасники зі Львова, 2 – з Івано-Франківська, по 1 – з Тернополя та Вінниці та 6 з Хмельницького.

- На минулих змаганнях ми приймали більше 40 учасників, з них 30 учасників було з інших областей. Більшість з тих автомобілів – це були автомобілі підготовлені до авто змагань. Були присутні чемпіони України з різних кільцевих та ралійних змагань. В цьому році теж їх запросили, - зазначає Володимир Огойко.

ОНОВЛЕНО: Змагання з спринт-слалому мали відбутися 29 травня на злітній смузі хмельницького аеропорту. Однак, за словами організатора змагань Володимира Огойка, їх переносять на червень. Точну дату та час повідомимо пізніше. Слідкуйте за оновленнями на сайті vsim.ua

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up