21-річний водій “Peugeot” збив юнака на “зебрі”. У нього відібрали права на рік

21-річний водій “Peugeot” збив юнака на “зебрі”. У нього відібрали права на рік
Фото - Шепетівське районне управління поліції
  • Подія трапилась в Шепетівці. 
  • Під колесами авто постраждав 18-річний хлопець. 
  • Суд призначив водієві покарання.

На Хмельниччині покарали 21-річного водія, який збив пішохода на “зебрі”. Дорожньо-транспортна пригода трапилась 13 березня близько 17:25 у Шепетівці. За інформацією поліції, 21-річний водій на “Peugeot Partner” збив 18-річного жителя села Ленківці. Юнак в той момент перетинав проїжджу частину на пішохідному переході. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції. 

Тоді постраждалого з численними травмами госпіталізували у відділення невідкладної допомоги Шепетівської центральної лікарні. Експерти оцінили характер травм потерпілого як тяжкі, небезпечні для життя в момент спричинення.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу України. Водієві оголосили про підозру.

Відео дня

Наразі суд призначив винуватцеві ДТП покарання. Як додають у поліції, суд враховував пом'якшувальні обставини: те, що керманич визнав свою вину і допомагав постраждалому під час лікування та реабілітації. 

Йому призначили покарання у виді 3 років ув’язнення з позбавленням водійських прав на 1 рік, звільнивши від реального відбування основного покарання з випробуванням на 1 рік іспитового строку.  Також з нього стягнули майже 100 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди на користь потерпілого. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergey Klimov

    Що це за покарання на рік? Назавжди без права передачі.

keyboard_arrow_up