6 та 7 березня у Хмельницькому змінять рух тролейбусів

6 та 7 березня у Хмельницькому змінять рух тролейбусів
  • Комунальники зрізатимуть гілля дерев.
  • Дізнавайтесь, як курсуватиме транспорт. 

Комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою проводитиме роботи з санітарної обрізки гілля. Омолоджувати дерева будуть 6 та 7 березня на вулиці Молодіжній (на відрізку дороги від вул. Інститутської до вул. Тернопільської). Про це повідомили у міській раді. Таким чином, під час виконання робіт, 6 і 7 березня з 7.30 до 16.00, буде змінено тролейбусні маршрути.Тролейбуси маршрутів №№7А, 11А, 2А, 17, 16 курсуватимуть вулицею Тернопільською.

Нагадамо, Хмельницькому з’явиться мапа зелених насаджень. Вона буде містити інформацію про дерева, кущі, зелені зони, які є в місті. Кожне дерево буде мати фотографію, опис: що це за дерево, в якому воно стані, якщо це аварійне дерево, то буде завантажено документ, що його потрібно буде зрізати. Таким чином люди зможуть онлайн подивитися на мапі, чому зрізують дерево, чи є на це дозвіл, відповідні документи.  В агенції розвитку Хмельницького вже розпочали організаційні роботи. Детальніше про новацію, та коли мапа розпочне роботу, читайте в окремому матеріалі.

Стосовно тролейбусів: з 1 березня в транспорті почали працювати нові валідатори. В офісі нового оператора вже можна користуватися терміналами та купувати картки. Очікується, що в квітні почнеться повноцінна робота системи з новим оператором. Контролери будуть більш прискіпливо ставитися до пасажирів, особливо тих, які не дотримуються правил проїзду. Також планується повернення до виключно безготівкової оплати проїзду. Детальніше, що зміниться в проїзді тролейбусом, читайте тут.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up