Автомобілем по пішохідній зоні. Водія, який катався по Проскурівській, оштрафували

Автомобілем по пішохідній зоні. Водія, який катався по Проскурівській, оштрафували
  • Нещодавно у мережі з'явилося відео, де видно, як автомобіль їде "стометрівкою". 
  • Його авторкою є одна із пасажирок цього ж авто.
  • Відео та власне вчинок водія викликав шквал обурення у хмельничан.
  • Наразі кермувальника уже розшукали. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець. Яке покарання він отримав за порушення, дивіться далі. 

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який рухався по пішохідній зоні вулиці Проскурівської. Про це сьогодні, 22 червня, повідомили в УПП.

  • "Декілька днів тому в соціальних мережах поширилось відео, в якому пасажир невстановленого автомобіля рухається по пішохідній зоні вулиці Проскурівської та коментує ситуацію на камеру мобільного телефона. Виявивши відео у соціальних мережах, патрульні переглянули камери відео нагляду, встановили автомобіль, водія та з’ясували, що 17 червня, близько 18-ї години, 22-річний місцевий житель, керуючи транспортним засобом Renault Trafic, допустив рух в зоні дії знаку 5.33 ПДР "Пішохідна зона", - зазначили в УПП.

На чоловіка патрульні склали постанову за частиною 1 статті 122 КУпАП та наклали стягнення у вигляді штрафу — 255 гривень.

Відео дня

Нагадаємо, 17 червня на сторінці блогерки di.mhr в Instagram з’явилося відео, де вона коментує поїздку однією з вулиць Хмельницького. І не просто вулицею, а пішохідною частиною Проскурівської, яку також називають «стометрівкою». Власниця акаунту під час запису ролика сидить на передньому пасажирському сидінні. Під час перегляду відео також стає зрозуміло в авто їде хлопець Влад і ще одна дівчина. 

Ймовірно, звертаючись до пішоходів, блогерка сказала «Тікайте, кеглі, тікайте, бо зара буде опасний рєйс». Все це переглядайте на відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Миллионер

    Та дело и не в штрафе , а дело в том как можно быть таким далб..ми, радости полные штаны, от того что на 100 метровка едут, а их комментарии, это просто взрыв мозга !!! Каких же идиотов наша земля терпит...жаль что мы живем в таком обществе ...
  • ttt432

    зато поразвлеклись ... на славу.
  • Денич

    Маловаті штрафи в Україні, тому і порушують. Їх придумали в 2000му році, тоді вони були суттєві, а зараз - ні. Треба робити привязку до мінімальних зарплат
  • Elena Dostavka

    тю, всего 255 грн цена славы? На троих ребятам по по 85 грн скинуться - ни о чем
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up