Хмельницька блогерка прокоментувала поїздку «стометрівкою» (ВІДЕО)

Хмельницька блогерка прокоментувала поїздку «стометрівкою» (ВІДЕО)
Скріншот з відео
  • Дівчина виклала відео, де коментує поїздку пішохідною зоною на авто.

  • Зокрема, в ролику звучить фраза «Тікайте, кеглі, тікайте, бо зара буде опасний рєйс».

  • Згодом блогерка записала ще одне відео, де прокоментувала ситуацію.

  • Там сказала, що до неї не може бути ніяких питань, а агресія в її бік є невиправданою.

Вчора, 17 червня, на сторінці блогерки di.mhr в Instagram з’явилося відео, де вона коментує поїздку однією з вулиць Хмельницького. І не просто вулицею, а пішохідною частиною Проскурівської, яку також називають «стометрівкою». Відео розміщене у сторіз Instagram-профілю. Власниця акаунту під час запису ролика сидить на передньому пасажирському сидінні. Під час перегляду відео також стає зрозуміло в авто їде хлопець Влад і ще одна дівчина.

Поїздку «стометрівкою» дівчата супроводжують коментарями з використання нецензурної лексики. Зокрема, блогерка говорить фразу «А мне так хочется, понимаете». Ймовірно, звертаючись до пішоходів, вона сказала «Тікайте, кеглі, тікайте, бо зара буде опасний рєйс». Все це переглядайте на відео, але зважте на те, що в ньому присутня нецензурна лексика.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Пізніше блогерка знову записала відео та виклала його у свої сторіз. Там вона прокоментувала поїздку «стометрівкою». Спершу вона назвала ситуацію «смішною». Крім того сказала, що поширенням відео пабліки намагаються збільшити свою аудиторію. У титрах до ролика написано таке: «На наших іменах з @nika.zzz бачу ви хайпанули». Ймовірно, це друга дівчина, що сиділа в авто під час поїздки.

— До мене ніяких питань взагалі з приводу цього не може бути, тому що, по-перше, я не була за кермом, і по-друге, я нічого такого там не сказала. Така ж ситуація була б з маршруткою, якби я сиділа і просто зняла з пасажирського місця вам сторіз таку саму. Які питання до мене? На мене напишете заяву, на мене штраф накинете? Ну за що, за що? — сказала блогерка у відео.

Вона також зазначила, що не вживала нецензурної лексики. Хоча це чути на відео, що записане під час поїздки «стометрівкою». Агресію у свій бік блогерка вважає невиправданою. Повний коментар блогерки переглядайте на відео.

У попередньому матеріалі ми писали також про те, що звернень до поліції щодо цієї ситуації не надходило. На порушника можна було б скласти постанову, якби було відео, за яким можна було би встановити факт порушення, номерний знак авто та особу водія. Доказами можуть бути також свідчення, за допомогою яких можна встановити особу водія. Кодекс України про адміністративні правопорушення за проїзд пішохідною зоною передбачає штраф у розмірі 255 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (73)
  • Людмила Мазур

    Чий ти викидиш...
  • Владимир Националистович

    хто випустив собаку ????  слыш народ ,  ты еще народ или безвольное стадо ???  Может хватит терпеть вот ети фокусы мажорчиков , и будем наказывать дружно таких вот ребят ???   Неуважение к народу , к нации , к пешеходам , в целому к людям ..  или всем вам всеравно ??
  • IGOR

    Общественные работы нужно давать) Неделю покрасит заборы со всей компашкой и дурь, как ветром сдует)
  • Никуся Вербицкая

    Оо Добрий день!

    Мене точно туди приписувати не потрібно.

    Мене там не було і бути не могло!

    Просто Діані,потрібно правильно висловлювати свою думку .!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up