Біля будинку на проспекті Миру відновили стовпчик для обмеження проїзду (ФОТО)

Біля будинку на проспекті Миру відновили стовпчик для обмеження проїзду (ФОТО)
  • В проїзді будинку №70/1 стовпчик з’являється вже вдруге.

  • Попереднього разу його зламали.

Минулого тижня, 20 квітня, ми розповідали вам про нові напівсфери, якими обмежили рух через будинок №70/1 на проспекті Миру. Дві конструкції з’явилися по обидва боки від проїзду. Вони не заважають руху транспорту, але, за задумом, мають сприяти зниженню швидкості авто.

У проїзді також встановили стовпчик, який мешканці мали б підіймати та опускати в ранковий і вечірній час робочих днів. Приводом для цього стало те, що через будинок їздять хмельничани, які привозять дітей до розташованої поряд школи та забирають їх додому.

Проте стовпчик швидко зламали. Про це журналістам vsim.ua минулого тижня розповів начальник відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександр Ковальчук. На місці стовпчика стирчала труба, яка жодним чином не перешкоджала руху транспорту.

Відео дня

Після виходу матеріалу стовпчик у проїзді з’явився знову. Як розповів Олександр Ковальчук, його відновили мешканці будинку. На обмежувачі встановлений замок, який дозволяє опускати його та піднімати. Переглядайте фото проїзду станом на сьогодні, 26 квітня. Детальний опис ситуації з рухом транспорту поблизу будинку №70/1 читайте в окремому матеріалі.

Читайте також: Зрізали й поїхали: як та навіщо хмельницькі двори звільняють від загороджень (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Вульпікс Володимир

    А в чому проблема? Тож там є кудою заїхати.
  • Виталий Семенов

    Терміново поставити з іншої
    Сторони і на сусідніх підїздах
    Також хай
    Служби доставки
    Зароблять.
    Хоть комусь буде+
  • Сергей Попович

    Вот когда сгорит пол дома или несможет проехать скорая потому как нет проезда то кто тогда будет отвечать? ведь если пронзд перекрыт то что с одной что с другой стороны можно ставить авто.

    Сергей Попович reply Сергей Попович

    На фото кстати одна уже стоит.
  • Alex Varmint

    А чего уже там давайте не только проезды закроем но и улицы, а чё они ездят шумят, пыль поднимают. Украина и бардак, слова синонимы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up