Біля Теофіполя легковик застряг в снігу: в салоні була мала дитина

Біля Теофіполя легковик застряг в снігу: в салоні була мала дитина
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

В автівці перебувало ще троє пасажирів.

Це трапилось у суботу, 26 листопада. Об 11.15 на пост Служби порятунку повідомили, що неподалік Теофіполя в снігу застряг автомобіль. 

В управлінні надзвичайних ситуацій зазначають, що це сталося на трасі Р-48. Внаслідок ускладнення погодних умов легковик “Renault Kangoo” з’їхав у кювет. 

Під час ДТП у салоні було 3 пасажирів, серед яких — малолітня дитина. Водій легковика не зміг самостійно вивести автівку на дорогу, тож на допомогу довелось викликати рятувальників. 

Відео дня

За допомогою техніки підвищеної прохідності надзвичайники витягли автомобіль на проїжджу частину, тож водій зміг продовжити рух.

До слова, від минулих вихідних на Хмельниччині трапилось чимало аварій. Є загиблі та травмовані. Кілька легкових та вантажних автомобілів потрапили до кюветів. Рятувальникам довелось їх витягувати. Причиною стали погодні умови. 

Правила безпеки для водіїв під час ожеледиці

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up