Хмельницькі дорожники показали пошкодження на трасах через ДТП (ФОТО)

Хмельницькі дорожники показали пошкодження на трасах через ДТП (ФОТО)
Тут і далі фото САД у Хмельницькій області
  • Пошкодилися технічні засоби на дорогах та загороджувальні елементи. 

  • Все це через перевищення швидкості руху та порушення правил водіями. 

Останнім часом в Хмельницькій області побільшали випадки пошкоджень засобів організації дорожнього руху. Дорожники кажуть, це сталося через ДТП.

Йдеться про металеві відбійники та стовпці з дорожніми знаками. Впродовж осіннього-зимового періоду збільшилась кількість таких пошкоджень. Шляховики кажуть, водії перевищують швидкість руху, порушують правила під час обгону та невраховують ситуацію на дорогах. Саме тому й потрапляють в подібні аварії. 

Пошкоджені елементи замінюють підрядні шляхові організації. Однак, за знищення чи шкоду дорожнього майна передбачена відповідальність за статтями 124 Кодексу України про адмінправопорушення та 185, 194 Кримінального кодексу України.

Відео дня

У Службі автомобільних доріг області просять всіх учасників дорожнього руху дбайливо ставитися до елементів обстановки доріг та усіляко сприяти їх збереженню. 

— Пам’ятайте, якісна, відремонтована дорога з рівним покриттям не робить з Вас вправного гонщика, який може з легкістю впоратися з раптовими дорожніми складнощами. Висока швидкість, поза межами дозволених ПДР показників, не вибачає фатальних помилок та може мати непоправні наслідки для здоров’я та життя, і врешті — завдає майнової шкоди державі, — додають дорожники. 

Якщо ж ви побачили пошкодження техзасобів на автомобільних дорогах області, що можуть загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту, шляховики просять невідкладно інформувати про це Службу автомобільних доріг області та правоохоронні органи для оперативного реагування.

Аби переглянути всі фото з пошкодженнями - гортайте вбік:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Дем'янюк

    Чи не так???
  • Володимир Дем'янюк

    Буває усе у житті, але ці елементи деколи рятують життя людей)!!!

keyboard_arrow_up