Чому «Dozor» досі не показує всі автобуси: пояснення Симчишина

Чому «Dozor» досі не показує всі автобуси: пояснення Симчишина
Фото з архіву редакції
  • Станом на сьогодні, 10 червня, у «Dozor» досі немає дванадцяти автобусних маршрутів.

  • Міський голова назвав три причини поганої роботи системи.

Близько двох тижнів тому ми розповідали вам про те, що система «Dozor» не відображає всі автобуси міста. На той час доступним для відстеження було лише переміщення за маршрутами 2А, 3, 20, 26, 35, 39 та 52. При цьому відображалися від 2 до 4 транспортних засобів залежно від маршруту. В управлінні транспорту журналістам vsim.ua розповіли, що у базу вносяться зміни й невдовзі будуть доступними всі маршрути.

Зараз автобусних маршрутів, доступних у системі «Dozor», побільшало. Проте досі неможливо відстежити переміщення автобусів за маршрутами 2, 7, 9, 11, 12, 19, 24А, 25, 25А, 32, 37 та 55. Такими є результати перевірки, яку ми провели близько 16:00 сьогодні, 10 червня. Тобто протягом двох тижнів у «Dozor» стали відображатися ще 22 маршрути.

Ми запитали у міського голови Олександра Симчишина, чому всі маршрути автобусів досі не відображаються у системі. Під час щотижневого онлайн-брифінгу він підтвердив, що така проблема дійсно є. А на пояснення вказав три причини. Всі вони стосуються приватних перевізників, адже весь транспорт КП «Електротранс», в тому числі автобуси, у системі є. Отож, причини такі:

Відео дня

Читайте також: Безкоштовний проїзд для пільговиків хочуть відновити у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Martin

    Please get off this horrible music on bus station`s. It`s make me mad, every minute  shooed listen this ty tytsc tysc ty ty tytsh
  • Панас

    Сашко як завжди ні при чому!! Ну просто жесть, за те він Мер червоний як буряк на сесії міськради де земельні питання до ночі рішаються..

    Илона Быстрицкая reply Панас

    Про земельні питання нічого не скажу, не знаю. а от що він не може відповідати за всі неполадки - це точно. Він  в курсі проблеми  і це вирішується, що  він там особисто може зробити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up