Чому в Хмельницькому не запускають тролейбусний маршрут №4

Чому в Хмельницькому не запускають тролейбусний маршрут №4
Фото з архіву редакції
  • П’ять нових тролейбусів на автономному ходу прибули до Хмельницького ще в листопаді.

  • Їх мали випустити на маршрут у грудні.

  • Та на вулиці міста вони досі не виїхали.

У листопаді минулого року до Хмельницького прибули п’ять нових тролейбусів «Богдан». Їх мали випустити на новий маршрут №4 сполученням «Катіон — Ракове» (через Дубове). До 5 грудня представники заводу-виробника мали налагодити обладнання та провести навчання працівників комунального підприємства «Електротранс». Після цього збиралися влаштувати презентацію та запустити тролейбуси на маршрут.

На календарі вже 13 січня, а нових тролейбусів, як і нового маршруту, на вулицях Хмельницького немає. Що ж сталося? Ми звернулися до заступника міського голови Хмельницького Андрія Бондаренка:

— Тролейбуси перебувають на заводі виробника, вони продовжують там налагодження, тому по термінах ми не можемо сказати. Ми на кінець тижня будемо знати, чи готові вони до запуску, і коли зможемо це зробити, — розповів чиновник.

Відео дня

Також Андрій Бондаренко сказав, що тролейбуси не можуть запустити, адже «є нестиковка з нашою мережею». Ми намагалися зв’язатися з директором КП «Електротранс» Віктором Паламарчуком, проте нам це не вдалося. Головний інженер підприємства Олексій Ковтун сказав, що «ми поки що не даємо ніяких коментарів».

Тролейбусний маршрут №4 пролягатиме через мікрорайон Дубове. На деяких вулицях маршруту немає контактної мережі. На цих ділянках тролейбуси мають використовувати функцію автономного ходу. Вона дозволяє їхати без контактної мережі на відстань до 21 кілометра.

Тролейбусний маршрут №4. Синім кольором позначена ділянка без контактної мережі

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Мастер Автополив

    Гранаты у них не той системы (С)
  • Василий Антонец

    Богдан це самі паршиві нові тролейбуси, в м. Івано-Франківську відмітні так звані буси тільки великі красиві автобуси тролейбуси і тролейбуси- гармошки на їх фоні наші Богдан вчорашній день.

    vitalii lab reply Василий Антонец

    не треба тут. Богдан норм. Шкода, що з цією партією так вийшло. А БКМ які купив Івано-Франківськ нічим не кращі, ще й уродці

    vitalii lab reply Василий Антонец

    не треба тут. Богдан норм. Шкода, що з цією партією так вийшло. А БКМ які купив Івано-Франківськ нічим не кращі, ще й уродці
  • Людмила Іванюк

    Якщо до такого допустили, що тут не так і там не то, тоді може розібратись з тим хто всім цим керує, може він має сидіти не в кріслі керівника, а в другому місці.

    vitalii lab reply Людмила Іванюк

    в кріслі водія тролейбуса?
  • Тост Тестов

    Что, отмыли баблишко-то. :))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up