Де на Хмельниччині патрульні використовують «TruCam» (КАРТА)

Де на Хмельниччині патрульні використовують «TruCam» (КАРТА)
Фото з архіву редакції
  • Протягом листопада понад 800 водіїв спіймали на перевищенні швидкості.

  • У хмельницьких патрульних є три прилади «TruCam».

Для вимірювання швидкості авто хмельницькі патрульні використовують три лазерні прилади «TruCam». Є чітко визначений перелік доріг, де поліцейські можуть контролювати швидкість руху транспорту. Серед них є й одна вулиця у Хмельницькому.

Повний перелік ділянок контролю такий:

  • Відео дня
    /li>

Протягом листопада патрульні спіймали 851 одного водія на перевищенні швидкості. Про це журналістам vsim.ua розповіла інспектор роти №4 управління патрульної поліції Марія Брилко. За перевищення швидкості водіям загрожує штраф — 255 або 510 гривень залежно від того, на скільки фактична швидкість авто перевищила допустиму.

Переглядайте всі ділянки контролю на карті.

Читайте також: Основні причини ДТП на Хмельниччині: дані патрульних за листопад

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олександр Васильович

    Ніде по країні немає стільки як в нас, у Вінницькій до прикладу, жодного знаку не бачив про відеофіксацію
  • Виктор Беспалько

    Чому невимірюють із якою швидкістю копи літають .скільки своїх дармових службових розбили  .і ніхто із них некомпенсуе і ненаказаний.бо вони гналися за дуже небезпечним порушником невключив поворот.або несвітить одина подсветка
  • Андрей Стрельцов

    Опять взятки

    Рома Шаткевич reply Андрей Стрельцов

    Андрей Стрельцов так вони і були
  • Алех Анатоль

    Гранд импорт по Винницкому шоссе в Лезнево . Все постановления выписанные там получаются незаконные . Полицейских которые их выписывали нужно привлекать к ответственности . А там постановлений было выписано много. Часто по два экипажа стояли , в четыре руки выписывали .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up