Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка

Деталі смертельної ДТП  в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка
  • Аварія сталася біля села Малашівці.
  • На місці події загинули 19-річний водій та 15-річний пасажир.

Смертельна аварія в Хмельницькому районі сталася вчора, 26 березня. Близько 18:30, біля села Малашівці, зіткнулися два транспортні засоби – «Mitsubishi L200» та вантажівка «MAN». Остання – компанії «Екосфера», якою керував 39-річний житель Вінницької області.

Як повідомляють в ГУНП в Хмельницькій області, внаслідок аварії на місці загинули двоє людей. Це 19-річний водій пікапа та його 15-річний пасажир. Обидвоє – мешканці Хмельницького району. 

Як повідомляли в ZAXID.NET, водій пікапа виїхав на зустрічну смугу і в'їхав у фуру. Удар був дуже сильний, вантажівка зчавила легкове авто і наїхала на нього зверху. Багажник пікапа відірвало, також вирвало шасі з колесами «Mitsubishi L200.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель двох і більше осіб) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо – ввечері 26 березня стало відомо про ще одну автотрощу на трасі Тернопіль-Хмельницький. Як розповіли поліцейські журналістам «20 хвилин», ДТП сталася поблизу села Бокиївка на автодорозі Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка — Луганськ — Ізварине.

53-річний житель Шумського району, керуючи автомобілем Renault Master рухався в напрямку Хмельницького. Він вирішив обігнати авто попереду, але не вибрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Коли виїхав на зустрічну смугу – зіткнувся з автомобілем «Renault Master». У цій автівці був львів’янин.

Внаслідок ДТП водій з Львівщини отримав закриту черепно-мозкову травму, забиття головного мозку, травму ока. Його відвезли до реанімації. Медики кажуть, що стан водія важкий.

На трасі Хмельницький—Тернопіль дві ДТП. В одній загинули військові

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Степановна

    Царство небесне, вічна пам'ять, низький уклін.

keyboard_arrow_up