Дмитро Червонюк на мотоциклі влетів у вантажівку – поліція

Дмитро Червонюк на мотоциклі влетів у вантажівку – поліція
Фото ГУНП в Житомирській області.
  • Поліція повідомила деталі аварії, в якій загинув 23-річний хмельничанин Дмитро Червонюк.
  • Відомий у Хмельницькому і Рівному син бізнесменів в’їхав в «КРАЗ». Медики не змогли врятувати його життя.

Про смертельну аварію раніше повідомляли рівненські ЗМІ. Говорили, що в ДТП загинув Дмитро Червонюк (син екс-депутата Хмельницької облради, президента Асоціації приватних підприємців “Едельвейс” Галини Червонюк і власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка).

Інформацію про те, що в аварії загинув саме Дмитро Червонюк, vsim.ua підтвердили власні джерела в поліції Житомирщини. Саме в цій області сталася аварія.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Toyota у Хмельницькому на Automoto.ua.

- Прізвище та ініціали співпадають. Вік такий самий. Можемо підтвердити, що саме Дмитро Червонюк. Більше інформації надати не можемо, повідомли в поліції.

Відео дня

За повідомленням правоохоронців, 23-річний водій рухався в напрямку Житомира на мотоциклі  «Yаmаhа». Поблизу села Більковець Коростишівського району він влетів у вантажівку. Як кажуть в поліції, водій «КРАЗу» виконував розворот і зупинився у зоні дії відповідного дорожнього знаку на додатковій смузі.

Після зіткнення із вантажівкою, 23-річного Дмитра Червонюка доставили в реанімаційне відділення. Як кажуть в поліції, чоловік через зіткнення отримав важкі травми і помер в лікарні.

Усі обставини ДТП буде з’ясовувати поліція. Вона розпочала досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання до 3 років позбавлення волі.

Поховають Дмитра Червонюка у Хмельницькому на кладовищі в мікрорайоні Лезневе. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Нагадаємо, хмельничанин Дмитро Червонюк в ніч з 20 на 21 серпня 2013 року на автомобілі "Toyota" збив Олега Крушельницького. Від отриманих травм пішохід загинув. Справа в суді розглядалася до 2015 року. Суд Хмельницької області засудив Дмитра Червонюка до п'яти років ув'язнення. Проте водій за ґрати не потрапив - підпав під амністію.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Олександр Кропивний

    В продажних суддів відкупився -- в Бога не відкупишся.
  • Гена Гена

    Бог все бачить...
  • ольга

    Читаю ваші коментарі-просто жах! Одне бидло! Невдахи! Заздрість замучила! Якщо проста людина потрапила в дтп-жалісь, якщо заможна-радість! хто ви? Коли  ви сідаєте за руль-ви потенційні вбивці! Задумайтесь. Не треба писати про того Олега Крушельницького, про карму і т. д.... Вона в кожного своя... Всі заплатять.. Не тіштеся, бидлото, бо і ваш час прийде!!!!!!!!!!!!!!!
  • Александр Черницкий

    Вийшов би в 2020 році, лишився б живий. Карма.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up