Дмитро Червонюк, якого судили за смертельне ДТП, загинув в автокатастрофі - ЗМІ

Дмитро Червонюк, якого судили за смертельне ДТП, загинув в автокатастрофі - ЗМІ
Фото з сторінки Дмитра у Фейсбук

Рівненські видання пишуть, що 23-річний Дмитро Червонюк, син екс-депутата Хмельницької облради, президента Асоціації приватних підприємців “Едельвейс” Галини Червонюк і власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка, загинув в ДТП, 

 

Видання golosno.com.ua пише, що Дмитро Червонюк потрапив в страшну аварію поблизу міста Коростишів Житомирської області. 

"Напередодні Дмитро ще встиг поділитися своїми напрацюваннями і планами з журналістами столичного видання "Сегодня", котрі завітали на Рівненський льонокомбінат саме через зацікавлення виробництвом джинсів. А також готувався разом із колективом зустріти День працівників легкої промисловості, котрий відзначатимуть в Україні вже цієї неділі", - пише видання. 

На сайті ГУНП у Житомирській області поки що немає офіційної інформації про дорожньо-транспортну пригоду, яка за даними рівненського видання, сталася вчора, 8 червня. 

Відео дня

Нагадаємо, хмельничанин Дмитро Червонюк в ніч з 20 на 21 серпня 2013 року на автомобілі "Toyota" збив Олега Крушельницького. Від отриманих травм пішохід загинув. Справа в суді розглядалася до 2015 року. Суд Хмельницької області засудив Дмитра Червонюка до п'яти років ув'язнення. Проте водій за ґрати не потрапив - підпав під амністію.

У соцільних мережах друзі та знайомі відомої у Рівному та Хмельницькому родині висловлюють співчуття батькам і згадують Дмитра. 

"Це моє улюблене фото. Твоя усмішка..щира, справжня. Твій погляд... розумний, глибокий. Твій вигляд...красивий, справжній, живий. Ніколи б не подумала, що таким чином прощатимуся з тобою. Бо ти вже спиш, ти вже не чуєш, ти на небі...І так боляче,так сумно і так гірко, що ти пішов не попрощавшись. А ми ж мали якраз зустрітися, а ти ж скільки всього хотів, скільки планував. Як тепер? Дім,як тепер без тебе? Не вірю, не хочу вірити і усвідомлювати. Це шок! Це велика, дуже велика втрата для всіх нас. Втрата друга, колеги і справді чудової людини. Вічна пам"ять, Дім...назавжди", - пише у Фейсбук Оля Васюха.

"Чомусь Бог забирає до себе найкращих... Земля нехай буде пухом", - пише Оксана Мельник

ОНОВЛЕНО: Поліція повідомила деталі аварії і підтвердила, що загинув саме Дмитро Червонюк.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (69)
  • Yaroslav Drybulenda

    Швидкість у нього була шаленою. При такій швидкості керованість та адекатна маневреність неможлива. Я за 10 хв до  катастрофи їхав у попутньому напрямку з Києва автомобілем зі швидкістю 150, а покійний обігнав мене мотоциклом миттєво,і зник з мого поля зору за кілька секунд....За 10 хв.я зупинився у заторі, причиною якого було ДТП....і як виявилось  це був той мотоцикліст, що обганяв усіх на шляху. ..на той час він був ще живий....Про покійних нічого поганого не прийнято говорити, тому хай спочиває з Богом...
  • Правдолюб

    Ляхи, заздрісники та інша нечисть у людській подобі, ви мені набридли, мене від вас нудить. Тому я припиняю спілкування із вами і даю вам можливість реалізувати себе у паклюженні, ображанні нормальних людей, бо у чомусь корисному для людей ви  однаково себе ніколи не реалізуєте.

    Dan Boyarchuk reply Правдолюб

    Олеже, перелогінся вже
  • Vlad Korolevskii

    Треба було не викуповувати його з-за ґрат. Тоді був би живий. Відсидів би срок, подумав би, книжок перечитав і  вийшов би нормальною людиною. А так доля зробила своє. Зараз він, певно, просить пробачення у Олега.

    Правдолюб reply Vlad Korolevskii

    Давай тебе посадимо і таких як ти, щоб ти життя нормальним людям не псував.

    Vlad Korolevskii reply Правдолюб

    Больне, що ти про мене взагалі знаєш?

    Правдолюб reply Vlad Korolevskii

    Та й ще й з кукушкою у голові
  • Vlad Korolevskii

    Червонюк Галя ще молода народить може.

    Правдолюб reply Vlad Korolevskii

    Яке ж ти хворе

    Vlad Korolevskii reply Правдолюб

    Ти і твоя подружка будете селфі робити з похорон?

    Правдолюб reply Vlad Korolevskii

    З твоїх обовязково
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up