Донька загиблого в ДТП пропонує запровадити громадський контроль за автобусами і маршрутками

Донька загиблого в ДТП пропонує запровадити громадський контроль за автобусами і маршрутками
Ілюстративне фото
  • Аліна Козік розмістила звернення на порталі місцевих петицій.

  • Вона закликає фотографувати порушення та викладати в соцмережі.

  • На її думку, більшість ДТП з громадським транспортом стаються через поганий технічний огляд.

Хмельничанка Аліна Козік пропонує мешканцям міста контролювати стан громадського транспорту. Жінка вважає, що варто фіксувати всі несправності на фото та відео, а потім викладати все у соцмережі. На думку Аліни Козік, все це стимулюватиме власників маршруток та автобусів більш якісно проводити перевірку транспорту перед кожним рейсом. Петицію з пропозицією Аліна Козік розмістила на електронному порталі сьогодні, 20 грудня.

У зверненні жінка написала, що її батько загинув в аварії маршрутки «Озерна — Лезневе». Нагадаємо, що ДТП сталася 11 червня 2014 року. Тоді автобус №9 злетів у річку поблизу автовокзалу №1. В результаті 1 людина загинула та понад 20 постраждали. Згідно повідомленнями ДАІ, в автобуса відмовили гальма. Водій хотів запобігти перекиданню автобуса та направив його в кущі. За ними була водойма. Мешканці мікрорайону Лезневе розповідали, що автобус давно був поганому стані.

У петиції Аліна Козік написала, що більшість ДТП з постраждалими за участі громадського транспорту стаються через погано проведений технічний огляд. Подеколи такі огляди не проводять взагалі. Зараз петиція вже набрала 6 голосів. Для передачі її на розгляд виконавчого комітету голосів потрібно 500.

Відео дня

Ще одна петиція щодо роботи громадського транспорту в Хмельницькому з’явилася вчора, 19 грудня. Розмістив її Ігор Дзяний. Він пропонує заборонити використання транспортних засобів, якщо вони не відображаються у системі «Дозор». Хмельничан нарікає на те, що у місті встановлюють електронні табло з графіком прибуття транспорту, але на відображаються не всі автобуси та маршрутки. Станом на сьогодні, 20 грудня, петиція набрала 17 голосів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up