Дорожники латають трасу від Сатанова до Білогір’я (ФОТО)

Дорожники латають трасу від Сатанова до Білогір’я (ФОТО)
Тут і далі фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області
  • На шляху, який пролягає через дві громади, усувають тріщини та ями на асфальті. 

  • Роботи ведуть пневмо-струменевим методом. 

  • Водіїв просять обмежити швидкість в місцях проведення ремонту. 

У двох громадах Хмельницької області взялися ремонтувати трасу Р-48, яка пролягає через Сатанів, Війтівці та Білогір’я. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури області. 

Від вихідних бригади підрядників латають неглибокі ями та тріщини на асфальті пневмо-струменевим методом. Перед цим на тому відрізку залили більші ями на аварійних ділянках гарячим асфальтобетоном. 

Водіїв, які проїжджають ділянками, де проходить ремонт, просять дотримуватися швидкісного режиму та вимог попереджувальних дорожніх знаків.

Відео дня

Нагадаємо, дорога Р-48 пролягає з півдня на північ області. Вона має протяжність понад 186 км і сполучає Кам’янець-Подільський та Шепетівський райони. Впродовж 2020-2021 років на трасі відремонтували близько 116,5 км маршруту. Завершити ремонт по усій довжині запланували у 2022 році.

— Однак, після повномасштабного вторгнення рф, усі зусилля держави спрямовані на підтримання обороноздатності та відновлення найбільш постраждалих від бойових дій територій. Масштабне відновлення автошляхів регіону зможемо продовжити після нашої Перемоги. Наразі підтримуємо проїзний мережі доріг державного значення Хмельницької області виключно експлуатаційним утриманням, — пишуть дорожники. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Элен Сейл

    Напишіть куди поділася ікона Покрова Богородиці з арки на Кам"янецькій на в"їзді до Собору

keyboard_arrow_up