ДТП на перехресті Свободи та Героїв Майдану. Водій був п’яним

ДТП на перехресті Свободи та Героїв Майдану. Водій був п’яним
  • Аварія сталася вчора ввечері, 22 листопада.
  • На водія “Skoda” склали два адмінпротоколи.

Ввечері 22 листопада в Хмельницькому сталася ДТП. А саме - на перехресті вулиць Свободи та Героїв Майдану. Відео з місця події дивіться за посиланням. Як повідомляли очевидці, там працювали патрульні та медики.

Як розповіла журналісту vsim.ua речниця УПП в Хмельницькій області Вікторія Тимощук, водій “Skoda” на регульованому перехресті, при повороті ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю “Peugeot”. Останній рухався в зустрічному напрямку. В результаті - автівки зіткнулися й отримали механічні пошкодження.

Крім того, у водія “Skoda” помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Це перевірили за допомогою приладу Драгер, який показав 1.07 проміле. Це в понад 5 разів більше норми. На чоловіка склали два адмінпротоколи:

Відео дня
  • за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна)
  • за ч. 1 статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Читайте також: Якими маршрутками возять хмельничан (ФОТО)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Гришнюк

    Су.а_ що за манери сідати повним за кермо!

    😡😡😡

keyboard_arrow_up