Якими маршрутками возять хмельничан (ФОТО)

Якими маршрутками возять хмельничан (ФОТО)
Mercedes-Benz Sprinter. Усі фото в матеріалі ілюстративні
  • На міських маршрутах хмельничан обслуговують 295 одиниць автотранспорту.

  • Дізнавайтеся, які марки та моделі найпоширеніші.

Громадським транспортом щодня користується чимало хмельничан. Хтось обирає тролейбуси, хтось — автобуси та маршрутки. Міська влада неодноразово заявляла, що прагне збільшити кількість великогабаритного та середньогабаритного транспорту, але маршруток на вулицях міста все ще немало.

Журналіст vsim.ua подав запит до Хмельницької міськради, аби дізнатися, автобуси яких моделей випускають на вулиці міста. У ньому також просив вказувати для кожної моделі клас, кількість сидячих і стоячих місць та кількість одиниць.

Усі міські пасажирські автобуси поділяються на п’ять класів:

Відео дня

Далі у цьому матеріалі для кращого сприйняття ці класи позначені також зірочками від п’яти до однієї для кожного класу відповідно. Кількість автобусів за кожним класом представлена на інфографіці нижче. Як бачимо, майже половину з 295 одиниць складають автобуси найнижчого класу — «B».

Також ви можете переглянути інфографіку з найпоширенішими марками автобусів. Лідером є «Mercedes-Benz», на який припадає більш як половина одиниць.

Далі пропонуємо вам дізнатися, які моделі автобусів є найпоширенішими, до яких класів вони належать та скільки пасажирів вміщають. Нижче перелічені ті, яких налічується від трьох одиниць. Для кожної моделі клас та кількість місць можуть коливатися, оскільки вони мають модифікації та можуть бути перероблені.

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Citaro

Volkswagen LT35

Volkswagen LT ціна: купити Фольксваген LT бу. Продаж авто з фото на OLX  Україна

Ataman AO92H6

Volkswagen Crafter

Solaris Urbino 12

Iveco Daily

Mercedes-Benz O 530

Mercedes-Benz 0405

Богдан A-144.5

Ruta 25

Volkswagen LT Tr

Богдан A-06921

MAN NL 202

AUTO.RIA – Продам МАН НЛ202 100 1998 (AT1756CH) : 3999 $, Ужгород

БАЗ 22154

БАЗ AO79.14

MAN A12

MAN A21

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач59

    Р.S. До великогабаритного транспорту питань немає , тут ніби все нормально
  • Читач59

    це ж де в нас такі машини їздять?в нашому каліцтві хіба можливо нормально їхати, при моєму зрості 1,92 я не можу нормально сидіти - колінами перегорожую салон, а все через переробки з вантажівок, хазяїв маршруток - бариг, котрі готові завішатись без мила за лишнє місце в салоні, і через тих жлобів котрі дають дозволи на такі калічні корита, котрі по місту іздять...

keyboard_arrow_up