Фото дня: біля «Оазису» встановлюють «розумну зупинку»

Фото дня: біля «Оазису» встановлюють «розумну зупинку»
  • Хоч роботи ще не завершилися, її вже встигли попсувати.

  • Ще одна «розумна зупинка» має з’явитися на вулиці Панаса Мирного.

Біля ТРЦ «Оазис» у Хмельницькому почали встановлювати нову «розумну зупинку». Зараз там є лише каркас, та вже можна зрозуміти, як вона виглядатиме. Такі ж павільйони для очікування транспорту вже стоять на зупинці «Проспект Миру» та «Магазин „Електроніка“». На «розумній зупинці» буде електронне табло з графіком прибуття транспорту та безкоштовний Wi-Fi. Встановлюють павільйон за рахунок інвестора.

Хоч зупинку ще не завершили, її все встигли попсувати, — розмалювали сіті-лайт фарбою. Завершити встановлення мають до днів міста, 28—29 вересня. До цього ж часу має з’явитися ще одна «розумна зупинка» — на вулиці Панаса Мирного (зупинка «Вулиця Кармелюка» в напрямку центру міста). Як розповідав раніше журналістам vsim.ua заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко, зупинки встановлюють за кошти інвесторів.

Нагадаємо, що найближчим часом у Хмельницькому мають з’явитися три електронні табло з графіком прибуття транспорту. Встановити їх мають на окремих опорах на таких зупинках:

Відео дня
  • «Залізничний вокзал» у напрямку від центру міста

  • «Торгівельний центр» (біля «Либідь-Плази»)

  • «Ощадбанк» (навпроти «Либідь-Плази»)

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Денис

    До розумних зупинок приїжджає старий ржавий вантажний мотлох, замість автобусів. Ось над чим треба працювати!
  • Татьяна Фомина

    Лучше такие остановки, чем совсем ничего, как можно быть таким  не довольным! Цените, то что  вам делают, это стимулирует сделать большее!!!Наша задача сохранить то , что есть, и не испортить....
  • Місцевий

    хтілось би трішки більше подробиць про: "Встановлюють павільйон за рахунок інвестора."
    шо за це заплатить буджет міста?
  • Viktor Voznjuk

    I нехай там чекють розумнi люди***
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up