Газовоз “DAF” з’їхав у кювет в Хмельницькому районі

Газовоз “DAF” з’їхав у кювет в Хмельницькому районі
Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Вантажівку відбуксирували на дорогу рятувальники. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась в суботу, 25 листопада. Подробиці повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Це сталось поблизу села Мальки Старокостянтинівської тергромади. Вантажівка “DAF”, яка призначена для перевезень газу, з’їхала в кювет. На допомогу довелось викликати рятувальників. 

На місці виклику бійці ДСНС за допомогою лебідки на пожежному автомобілі відбуксирували вантажівку на проїжджу частину дороги. Водій не травмувався. А всі обставини інциденту встановлюють правоохоронці.

Відео дня

Що робити, якщо ви потрапили в ДТП

У патрульній поліції нагадали правила дорожнього руху. Згідно з ними у разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди водій зобов'язаний:

Якщо ви потрапили в дорожньо-транспортну пригоду, в жодному разі не залишайте місце ДТП. Адже за це передбачено адміністративну відповідальність.У поліції нагадують, що порушення статті 122-4 КУпАП (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) несе за собою відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 3 400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 1 до 2 років або адмінарешту від 10 до 15 діб.

Поки чекаєте приїзду поліції, встановіть свідків та очевидців, можливо хтось зафіксував момент аварії на свій реєстратор. В разі, якщо ДТП без потерпілих, то пригоду оформлятиме патрульна поліція, але якщо є потерпілі — на місце прибуде слідчий.

Ще один спосіб оформлення ДТП — скористатися європротоколом, але за умов, якщо:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up