Хмельничанин каже, що в його авто в’їхав військовий і втік. Водія розшукують

Хмельничанин каже, що в його авто в’їхав військовий і втік. Водія розшукують
  • “Mercedes” влетів в дерево, лавку, а тоді - в припарковане авто.
  • Свідки бачили, як з автомобіля вийшов військовий, а потім зник з місця аварії.
  • Розповідаємо подробиці інциденту. 

Двір будинку №18 по вулиці Тернопільській. У цій п’ятиповерхівці за зупинкою громадського транспорту живе хмельничанин Сергій Прилюк. Щодня чоловік залишай свій сірий “ВАЗ” на прибудинковій території. Біля бордюру і під деревами, аби автомобіль не заважав заїзду для інших. Хоча місця, аби тут розминулись дві автівки і пройшли пішоходи, вдосталь. 

Сьогодні Сергій показує свій зім’ятий автомобіль, колеса його погрузли в газоні. Розповідає, все трапилось вранці вчора, 10 травня. Чоловік на той момент був на роботі, коли йому зателефонувала дружина і повідомила про ДТП. Свідками стали перехожі і сусіди. Вони розповідають, як з Тернопільської у двір “залетів” “Mercedes-Benz”. Мовляв, водій спочатку в’їхав у дерево, тоді в лавку, а згодом протаранив припаркований “ВАЗ” Сергія Прилюка. 

Відео дня
  • Сусіди це все бачили і розповіли дружині, вона подзвонила до мене на роботу. Я приїхав і викликав поліцію. Свідки кажуть, що з автомобіля вийшов чоловік у військовій формі, а тоді поїхав далі. На місці поліцейські склали протокол. На моє запитання, чому його не зупинити десь, мені відповіли, що в нього є військове посвідчення. Є інформація, начебто він приїхав з Бахмута на кілька днів і тоді знову їде, - розповідає Сергій. 

Журналісти vsim.ua побували на тому ж місці, де в автомобіль хмельничанина влетів “Mercedes” і зник з місця аварії. Сусіди у розмові зізнаються, пізніше у двір приходила невідома жінка й цікавилась, кому належить пошкоджений автомобіль. Згодом із сім’єю Сергія намагались “домовитись”, запропонувавши 500 доларів. Чоловік відмовився, а самого винуватця дорожньо-транспортної пригоди не бачив і не чув. 

За словами хмельничанина, підрахувавши збитки, весь ремонт автомобіль може обійтись у понад тисячу доларів. 

Наразі винуватця аварії розшукують. Його особу встановити поки не вдалося. Як додає заявник, вдалось лише з’ясувати, хто власник автомобіля. Мовляв, той за кордоном, а транспортний засіб винуватцеві продав. На місці поліцейські склали матеріали за порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, а також за те, що водій зник з місця пригоди. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олександр Федорович

    Нахай відремонтує машину і всі питання зняті.В таких випадках може бути кожен водій.
  • Олекса Шумейко

    Виклали інформацію не зовсім коректно. Так це був військовий, чи людина в військовій формі? Зараз військову форму носять кому не лінь і рибалки-мисливці, охороники, і прокурори, робітники, люди з так званого ТЦК, які не є військовими, а якимись гопниками та інші.
  • 007

    500 долларів взяв би і не парився , а так гємороя буде мати дууже багато, за 500 баксів ладу можна спокійно відремонувати
  • Андрей Гришнюк

    По-перше з чиїх слів відомо, що він приїхав з Бахмута і знову їде?

    По-друге, якщо допустити що з Бахмута на кілька днів і знову назад,Ви вважаєте людина набухається і буде їздити по дворах?

    Відомо лише що у військовій формі, отож міг бути з будь якої частини,навіть тцк, отож достоменно не відомо.

    Можливо взагалі не військовий,а лише у формі військовій, он президент також в  військовій формі....

keyboard_arrow_up