Попрощались з військовим Сергієм Патланем, який загинув у ДТП на Тернопільській

Попрощались з військовим Сергієм Патланем, який загинув у ДТП на Тернопільській
  • Трагедія трапилась у Хмельницькому 1 травня.
  • Військовослужбовець Сергій Патлань помер на місці аварії. 
  • Сьогодні, 3 травня, хмельничани провели його в останню дорогу.

До будинку ритуальних обрядів люди мовчки несуть живі квіти. Тут рідко можна почути слова - лише короткі схлипування. Біля труни із військовим збираються друзі, товариші, сусіди і просто небайдужі люди. Біля тіла із Сергієм плачуть і голосять рідні. 

Сьогодні, 3 травня, у Хмельницькому прощались із Сергієм Патланем. Його життя обірвалось у моторошній аварії 1 травня. Нагадаємо, все трапилось на вулиці Тернопільській. Автомобіль “Opel” збив трьох людей, які переходили дорогу. Серед постраждалих - 45-річний військовий і 31-річна поліцейська. Їх забрали до лікарні. Сергій Патлань помер на місці. Йому теж було 45 років.

Чоловік працював у центрі комплектування, колишньому військкоматі. Свідки події розповіли, того дня загиблий разом з колегами роздавали по місту повістки.

Відео дня

Керівництво військовослужбовця каже, Сергій завжди сумлінно виконував свої службові обов’язки. Багато друзів і знайомих військового плачуть і відмовляються будь-що говорити. Мовляв, досі не можуть повірити, що трапилась така біда. 

Відомо, що у військового залишилась дружина і син-школяр. Поховали хмельничанина на Алеї померлих Героїв у мікрорайоні Ракове.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (309)
  • Владимир Воеводзинский

    Знав з дитинства Сергія особисто, радощів в житті в нього було мало, мама померла коли він був ще малим, батько як міг тягнув, і теж помер коли він ще був юнаком. Підняли його на ноги тітка з дятьком. Ви люди не знаєте долі людини а пишите отакі гадості, гитко і боляче читати. Світла память, і царство небесне
  • Олена Зелінська

    Вічна пам'ять!
  • Марина Шевцова

    🙏😥💔
  • Михайло Гебур

    Амінь.

keyboard_arrow_up