Хмельничанин на смерть збив 53-річного велосипедиста

Хмельничанин на смерть збив 53-річного велосипедиста
  • Ймовірного винуватця аварії затримали.

У Хмельницькому районі сталася аварія за участі авто та велосипедиста. Вчора, 15 березня, близько 19:20 31-річний мешканець Хмельницького на «Volkswagen Transporter» їхав дорогою поблизу села Захарівці Чорноострівської ОТГ.

Там він збив 53-річного чоловіка на велосипеді, мешканця Захарівців. Він від отриманих травм загинув на місці. Про це сьогодні, 16 березня, повідомили на сайті поліції Хмельницької області.

Як зазначають правоохоронці, водія мікроавтобуса вже затримали, а авто вилучили. Кримінальне провадження відкрили за частиною 2 статті 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого»).

Відео дня

— Варто зазначити, що останнім часом дещо збільшилась кількість ДТП з велосипедистами. Останнім варто зважати на те, що завантаженість автошляхів зараз значно збільшилась. Тому потрібно максимально позначати себе і транспортний засіб за допомогою світловідбиваючих елементів та бути максимально уважними, — застерігають у поліції.

Нагадаємо, що сьогодні вранці сталася смертельна ДТП поблизу Волочиська. Там зіткнулися два автобуси. Водій та шестеро пасажирів одного з них загинули на місці. Ще дев’ятьох доставили до місцевої лікарні. Водія іншого автобуса затримали.

Читайте також: Міськрада викупила 18 авто на потреби армії. Шукають ще

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up