Хмельничанин Олег просить встановити світлофор вище зупинки “Дитяча лікарня”

Хмельничанин Олег просить встановити світлофор вище зупинки “Дитяча лікарня”
Фото ілюстративне
  • Відповідну е-петицію він розмістив на сайті міської ради.

  • Чоловік скаржиться на велику кількість аварій біля зупинок “Дитяча лікарня” і “Пам'яті героїв”.

  • Наявність світлофора, на його думку, покращить ситуацію.

Хмельничанин Олег Недохнюк розмістив е-петицію на сайті міської ради. Він просить владу встановити світлофор вище зупинки “Дитяча лікарня”. Адже, на його думку, там значна концентрація аварій. 

“По вулиці Кам'янецькій біля зупинок Дитяча лікарня і Пам'яті героїв часто трапляються аварії і непорозуміння водіїв з пішоходами. Пропоную встановити там світлофор. Багато людей переходять через дорогу. в цьому місці. Але там стоїть всього два пішохідних переходи. На них водії не звертають увагу. Рідко навіть намагаються загальмувати. Просто не скидаючи газ обїжджають пішоходів на повній швидкості. Думаю буде краще, коли людина зможе перейти через дорогу не боячись за своє життя”, - зазначається в тексті петиції. 

Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги" 22 вересня. Поки підтримала ініціативу лише одна особа. Щоб звернення розглянула міська рада, його мають підтримати 500 людей. До кінця збору підписів залишилося 89 днів. Підтримати звернення можна ТУТ.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Людмила Лужняк

    На півночі Нідерландів містечко Драхтен у якому немає ні світлофорів ні дорожніх знаків і більше як 10 років не було аварій. Як на мене світлофори можна наставити на кожному перехресті і т.д. але це тільки ще більше створить і без того складну ситуацію у місті з пробками. Потрібно просто збільшити розмір штрафу за порушення ПДР, а після багаторазового порушення взагалі права забирати!!!

    Мастер Автополив reply Людмила Лужняк

    С правами и транспортное средство. Быдлоскот ездит и без прав и его по три раза останавливают. И управы нет.
  • Dima Avramyshyn

    "Багато людей переходять через дорогу в цьому місці. Але там стоїть всього два пішохідних переходи" - то можна зробити пішохідну зону, щоб де схотів там перейшов.
    "Думаю буде краще, коли людина зможе перейти через дорогу не боячись за своє життя” - надземний перехід хіба що допоможе...але враховуючи де ми живем, то і це не факт
  • Kostya Jazz

    Достатньо лежачого, тому що більшість на знак "сорок" не звертають уваги, а пішоходи виходять на зустрічну, різко виринаючи позаду траліка. А світлофор можливо і не буде видно з-за горбу. Якщо там скидуватимуть газ - це краще ніж, чергова тягнучка під горб.

    Kostya Jazz reply Kostya Jazz

    не профі, але згідно законодавства, змінити знак на "30" і вліпити там truecam.. чи як ці пріборчики називаються..

    Yuri Efanoff reply Kostya Jazz

    Kostya Jazz та згоден. я майже кожного дня там жах бачу

    Kostya Jazz reply Kostya Jazz

    та й таке..
    ДСТУ 4123-2006.. не можна на магістральних, а місце для переходу  кончене..

    Yuri Efanoff reply Kostya Jazz

    я пару років тому про це говорив - але як мені сказали  - кам'янецька, то магістральна вулиця й на ній неможна ставити лежачих
  • Yuri Efanoff

    Світлофори мають бути тільки такі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up