Хмельничанин пропонує встановити обмежувачі швидкості руху на Січових стрільців

Хмельничанин пропонує встановити обмежувачі швидкості руху на Січових стрільців

Чоловік каже, що на цій вулиці часто трапляються ДТП, тож є ризик травмування для дітей та дорослих. 

Нещодавно на сайті електронних петицій до Хмельницької міської ради з’явилось чергове звернення. Хмельничанин Вадим Моцний пропонує встановити обмежувачі швидкості руху на вулиці Січових стрільців у мікрорайоні Озерна. 

— В 2020 році, здана в експлуатацію вулиця Січових стрільців на Озерній, яка з’єднала вулицю Панаса Мирного і Старокостянтинівське шосе, та є окрасою нового мікрорайону. В зв’язку зі щільною забудовою багатоквартирними будинками та ТРЦ, виникла проблема в великому та швидкому русі автотранспорту, — зазначає чоловік.  

Він додає, що на Січових стрільців часто трапляються ДТП. Відтак, дорослі та діти ризикують потрапити під колеса автомобілів, які, за словами Вадима Моцного, в більшості випадків рухаються з перевищенням швидкості.

Відео дня

— Для комфортного існування поряд з дорогою, прошу розглянути можливість і встановити на вулиці Січових стрільців примусові обмежувачі швидкості руху автотранспорту у вигляді підвищених в рівень бордюрів пішохідних переходів, чи інших, — пропонує хмельничанин. 

Станом на 8 ранку 9 травня петиція зібрала 20 голосів із 500 необхідних для розгляду. До кінця збору підписів залишилось ще 76 днів. Підписати звернення можна за посиланням

Нагадаємо, 23 квітня на Січових стрільців поблизу житлового комплексу “Grand Royal” зіткнулися два легковики. «Volkswagen» врізався у «Toyota». Внаслідок аварії травмувалась 23-річна дівчина. За два дні після цієї ДТП Вадим Моцний створив петицію. 

А як ви гадаєте, необхідні обмежувачі руху на Січових стрільців? Якщо так, то які саме та на яких ділянках. 

Довідка:
Вулиця Січових стрільців розташована у мікрорайоні Озерна й з’єднує Старокостянтинівське шосе з перехрестям Кармелюка й Панаса Мирного. Вона має протяжність 600 метрів. Вулицю відкрили у вересні 2020 року. Її будівництво тоді обійшлось майже у 30 мільйонів гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Саша Сом

    Ввести повну відповідальність пішоходів, може тоді будуть по сторонах дивитись ))
  • Санька Бугай

    Як завжди починає з кінця, ПЕРЕСТАНЬТЕ ТОРГУВАТИ ПОСВІДЧЕННЯМИ ВОДІЯ,і одразу аваріїй стане менше, але ж це нікому не вигідно,то давайте поставимо там десять лежачих і три світлофора, думаю це вирішить проблему

    Дмитрий Воскобойников reply Санька Бугай

    Або зробити всі вулиці пішохідними))) і ніяких проблем)
  • Крістіна Матвєєва

    І нижче біля магазинчиків  пішохідного не видно! Завжди припарковані авто!

    Edyard Edyard reply Крістіна Матвєєва

    Крістіна Матвєєва 300%
  • Lyudmila Shelest

    Проблема ще є в тому,що між тротуаром і дорогою  поставили сітілійти і коли пішохід переходить дорогу зовсім  не видно  машин які рухаються зверху

keyboard_arrow_up